Digidexo.com

Hva er vitamin B50 godt for?

Hva er vitamin B50 godt for?


B50-vitaminer er multivitamintilskudd som inneholder forskjellige B-kompleks vitaminer. Disse er tenkt å forbedre konsentrasjon og energinivået.

Hva er vitamin B50?

Vitamin B50 er et vitamin formulering som inneholder mange forskjellige B-vitaminer. Noen ganger kalt et vitamin B-kompleks, den inneholder enten 50 mg eller 50 mcg av de fleste B-vitaminer.

Ingredienser

B50 vitamin kompleks piller eller tabletter kan inneholde tiamin (B1), riboflavin (B2), niacin (B3), vitamin B6, vitamin B12, folsyre (folat), pantotensyre, og biotin. De kan også inneholde næringsstoffer relaterte, som PABA, kolin, inositol og.

Bruksområder

B-vitaminer er nødvendig av kroppen for energiproduksjon, cellevekst, og metabolisme. (Ref. 1.) De kan redusere tretthet og kronisk smerte, og bidra til å bekjempe Alzheimers sykdom og alkoholisme, men disse påstandene har ennå ikke blitt påvist i kliniske studier. (Ref. 2.)

Spesielle fordeler av B50

Ulike B-vitaminer har ulike funksjoner i kroppen. Kombinere dem i en enkelt pille er en praktisk, kostnadseffektiv måte å gi B-vitaminer for alle disse rollene.

Farer og bivirkninger

Vitamin B50 er generelt trygt, men det kan harde farge urinen strålende gul. Den største faren er medisinering interaksjoner. Hvis du tar medisiner, ta kontakt med helsepersonell eller apotek for mer informasjon.