Digidexo.com

Alternativ Naturlig hormonbehandling

Naturlig hormon erstatning

Naturlig hormonbehandling (NHRT) er i utgangspunktet bruk av nonsynthetic hormoner som østrogen, progesteron og / eller testosteron i å levere fordelene ved hormonbehandling. Den bruker plantebaserte stoffer for å korrigere hormonelle ubalanser og mangler. Sammenlignet med konvensjonelle tilnærming til hormonell substitusjonsterapi, bruk av naturlig erstatter for syntetiske hormoner ivaretar helse ved å etablere normale kroppsfunksjoner med minimal risiko for mindre til alvorlige bivirkninger.

Bakgrunn

Gammel kinesisk medisin har spilt en sentral rolle i oppdagelsen av alternative naturlig hormonbehandling. For tusenvis av år, ble dens helbredende metoder kjent for å primært bruke planter, urter og mat. Dens oppdagelsen av krystallisert naturlig progesteron i planter åpnes dørene for plantebaserte hormoner som skal brukes i hormonerstatningsterapi. Ved 1989, ble plantebasert mikronisert progesteron eller finmalt for å lette bedre absorpsjon i blodstrømmen.

Hvorfor er det behov for NHRT?

Kvinner er mest utsatt for konsekvensene av hormonelle ubalanser, spesielt med alderen. Med den økende bevisstheten om helserisikoer forbundet med resepter hormoner, flere og flere kvinner og søker naturlig rettsmidler i lindrende effekten av hormonell ubalanse (dvs. menopause). På grunn av ineffektivitet, bivirkninger og økende bekymring for helserisikoen ved konvensjonell hormonbehandling, plantebaserte hormonbehandling metoder ble enkelt og umiddelbart vedtatt.

Natural Hormone Alternatives

Mat og urter kan faktisk brukes til å kompensere for fallende nivåer av hormoner.

Mat Remedy

Spise soya ble funnet å minimere plagene oppleves av kvinner på deres menopausal stadium ved å hjelpe kroppen til å produsere færre hetetokter. Eksperter anbefaler å ta soyabønner som mat rarher enn å ta dem i deres behandlet eller pulverisert form. Kremen laget fra vind yam ble oppdaget å bære progesteron. Nå har denne roten avling blitt en av de populære kildene til naturlig progesteron, som vanligvis brukes til å lindre hetetokter, vaginal tørrhet og andre plager relatert til menopause.

Urte Cocktails

Medisinske urter tilbyr en rekke helsemessige fordeler, hvorav den ene er evnen til å lindre en lang rekke menopausale klager, en vanlig konsekvens av hormonell ubalanse. Naturmedisinere har lenge vært splitter om effektive løsninger som er gjort med klaseormedrue. Det er en av de mest populære naturmidler som brukes til å dempe overgangsplager samt symptomer på andre helseproblemer forårsaket av hormonell ubalanse. Selv om ofte fremmet som en menopausal behandling, skjær eller pulverisert dong quai er kombinert med andre urter for å skreddersy fordelene ved hormonbehandling til pasientens behov. Urte cocktails som en kur-all formel av ginseng, bukkehornkløver, lakris, sarsaparilla, linfrø, rødkløver og kyske-treet bær kan brukes til å forbedre hormonrelaterte helseproblemer.

Er NHRT trygt?

Ingen egentlig vet sikkert hvorvidt NHRT er effektiv eller ikke. Imidlertid har en rekke personer bevitnet sine helsepåstander. Mens solide bevis til effekten og nytten av NHRT er ennå ikke funnet, matvarer og urter som brukes i terapi er generelt mer foretrukket enn over-the-counter medisiner. Det tar tid for NHRT fordeler til overflaten. Akkurat som i alle andre alternativ behandling, er tålmodighet er nødvendig å vente på behandling fordeler å sparke i. Man kan ikke legge mer vekt på viktigheten av å søke veiledning av legen din eller en kvalifisert herbalist å skreddersy behandling fordeler dine behov.