Digidexo.com

Rosacea Skin Disease

Ifølge Rosacea.org nettsted, er rosacea en vanlig lidelse av ansiktshuden som er anslått til å påvirke godt over 14 millioner amerikanere. Det blir ofte beskrevet som en rødmusset eller rød utseendet på huden, ledsaget av hud støt eller kviser, og røde øyne.

Rettsmidler

Selv om det er ingen kjent kur for rosacea er aktuell steroid kremer som kan hjelpe med denne tilstanden. Ifølge Dr. Edmund Clement of Family Dermatology, disse kremene er foreskrevet for å behandle hudens rødhet. Mer alvorlige tilfeller av rosacea krever behandling med antibiotika.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomer på rosacea inkluderer: røde områder i ansiktet; små, røde, pustler på nesen, kinnene, pannen og haken; og synlige små blodkar på nesen og kinnene.

Rhinophyma

Rhinophyma er den mest ekstreme form for rosacea. Det er preget av en stor, rød, oppsvulmede nesen.

Årsaker

Den nøyaktige årsaken til rosacea er ukjent; imidlertid, Mayo Clinic rapporterer at tilstanden er sannsynlig på grunn av en kombinasjon av arvelige og miljømessige faktorer.

Berømte Ties

Noen kjente personer som har vært plaget med rosacea inkluderer: WC Fields, tidligere president Bill Clinton, Mariah Carey og Rosie O'Donnell.