Digidexo.com

Analgetisk antibakteriell krem ​​for Scar Incisions

Analgetisk antibakteriell krem ​​for Scar Incisions


Arr laget av snittene er best behandles ved en smertestillende antibakteriell krem, ifølge de fleste leger og kirurger. Ved hjelp av disse typer kremer vil bidra til å redusere infeksjon og hjelpe helbredelsen av såret. Noen hevder til og med å bidra til å redusere arret & rsquo; s utseende.

Hva gjør et analgetikum antibakteriell krem ​​gjøre?

Smertestillende antibakterielle kremer, på grunn av deres antibiotika ingrediens, hevder å lindre smerten av arr snitt, hjelpe påskynde snittet helbredelse og bekjempe infeksjoner som innsnitt leger.

Hvilke ingredienser er normalt i et analgetikum antibakteriell krem?

De aktive ingrediensene i analgetiske antibakterielle kremer vanligvis er Polymyxin B sulfat, neomycin, Pramoxine hydroklorid, Bacitracin sink og Capsaicin.

Hvordan bruker jeg smertestillende antibakteriell krem?

Følg legens etter kirurgi retninger, som vil avhenge av hvilken type snitt, størrelse, etc. Når du søker et analgetikum antibakteriell krem, holde området rent med mild såpe og vann og ren med hydrogen peroxide på en bomullsdott. Sjekk alltid med legen din for å sikre at du bruker riktig produkt. Noen mennesker er allergiske mot noen ingredienser i kremer.

Hvilke merker av smertestillende antibakterielle kremer finnes det?

Den mest populære merkevare av smertestillende antibakteriell krem ​​er Neosporin. Capzasin inneholder en naturlig ingrediens som bidrar til å helbrede mindre kutt og brannskader, og kan brukes som Neosporin. Bacitracin er et annet merke av smertestillende antibakteriell krem.

Bør jeg bruke smertestillende antibakteriell krem ​​med en bandasje?

Legen din vil sannsynligvis anbefale at du dekker arr snittet med smertestillende antibakteriell krem ​​og steril kompress og bruker sterilt medisinsk tape for å holde gasbind på plass. Etter et par dager til en uke, kan arret snitt gro ut i friluft. For å hindre smitte, fortsette å bruke kremen siden det har et antibiotikum ingrediens.