Digidexo.com

Hvordan omvendt sagging brystene

Sagging brystene er noe alle kvinner opplever på et eller annet tidspunkt i livet. På grunn av aldring, graviditet og amming, brystene vil, over tid, henge lavere på brystet til forferdelse for mange kvinner. Det er flere alternativer å vurdere når du bestemmer hvordan å reversere sagging brystene. Her er en titt på disse alternativene spenner danne minst til de mest invasive prosedyrer.

Hvordan omvendt sagging brystene

Bygg brystmuskelen. Akkurat som menn har Pecs, så gjør kvinner. Og akkurat som menneskene bygger opp sin brystmuskelen, kvinner kan også. Selv om du ikke kan gjenoppbygge fettvev som er brystvev, bygge opp muskel bind at vevet vil gjøre brystene ser fyldigere, rundere og ha dem sitter høyere. Øvelser som trener brystmusklene inkluderer benkpress, dumbbell fluer eller push-ups.

•  Prøv akupunktur. Med minimum bivirkninger og minimal smerte, er akupunktur en trygg og naturlig måte å takle sagging brystene. Det antas at bruk av akupunktur vil øke fylde av brystene dine, legge til mer cleavage og løft hengende bryster danne sin hvilested, og gjøre det naturlig.

Få et brystløft. Hvis du er ute etter et kirurgisk alternativ, kan en brystløft gi deg det resultatet du er ute etter. Mens en heis ikke kan gi deg den fylde av brystene dine tilbake, vil den flytte brystene tilbake til sin opprinnelige posisjon. Dine bryster vil ikke lenger henge lavt på brystet, selv om de fremdeles kan opprettholde flathet som har oppstått på grunn av aldring, graviditet eller amming.

Få en brystforstørrelse. Å få brystimplantater vil gi deg den fylde du kan være på jakt etter, samt å reversere sagging på brystene. Mens brystimplantater er svært inngripende i forhold til de andre alternativene, vil de plumpe brystet opp og plassere dem høyere også. Brystforstørrelse er det alternativet som er mest sannsynlig å ha brystene dine ser ut som de gjorde før sagging begynte.