Digidexo.com

Om bakterier som kan føre til unormale celleprøver

Når en kvinnes lege samtaler for å si at en celleprøve eller pap test har kommet tilbake unormal, vil de fleste kvinner opplever en rekke følelser inkludert alarm, bekymring og frykt. Siden pap test, en test der leger samle et utvalg av celler som vokser rundt livmorhalsen og teste bakterier nivåer, er en av de mest effektive metodene for å oppdage livmorhalskreft, sender nyheten om unormale resultater automatisk opp faresignalene. Imidlertid er ikke alle unormale testresultatene indikerer kreft. Spesielt inneholder vaginal regionen mer enn 20 ulike bakteriestammer, hvorav noen kan gi en pap test for å komme tilbake unormal.

Gjær

Gjær er en av de mest utbredte bakterier i en kvinnes vaginale område. I normale eller vanlige nivåene gjær legger til den generelle helsen til kvinnen. Men når gjær nivåer stige, på grunn av mange normale tilstander som utstrakt bruk av antibiotika, kan en rekke symptomer oppstår, inkludert kløe og dreven utslipp. Ifølge din totale helse, en nyhets agent for NBC, er gjær en av de vanligste bakteriene som kan være uforholdsmessig og dermed forårsaker unormale celleprøver.

Gardnerella

Ifølge eMedicine, en del av WebMD, Gardnerella er en av de organismer som vanligvis forårsaker vaginose. Det er ofte oppdages og behandles poliklinisk. I tillegg til å forårsake en unormal pap test, kan Gardnerella forårsake grå utflod og følger ofte skylling eller spiral bruk.

Coccoid

Coccoide bakterier forårsaker ofte unormale pap målinger i tillegg til betennelse eller hevelse i livmorhalsen. Hvis det ikke er andre uregelmessigheter foruten coccoid, vil de fleste leger ikke administrere antibiotika for å behandle denne bakterien. Men etter ditt totale helse, et antibiotikum lik de som brukes til å behandle staph infeksjon kan være foreskrevet hvis coccoid og assosierte bivirkninger er betydelig nok til å føre til at pasienten bekymring eller irritasjon.

Leptothrix

Leptothrix er en annen vanligste bakteriene innenfor skjeden og livmorhalsen. Vanligvis går ubemerket unntatt hvis bakterier er til stede i nivåer betydelige nok til å forårsake en unormal celleprøve. I tillegg kan kvinner med store mengder leptothrix merke en utflod som ligner på gjær. Men ifølge GYN OB, en online gynekologi ressurs, leptothrix anses ikke patogene og derfor kan trygt ignoreres.

Lactobacilli

Laktobasiller er en normal bakterier som finnes i skjeden. Men når bakterier balanse endringer og laktobasiller mangler, kan kvinner få ufullstendige eller unormal pap resultater. I tillegg til bakterier Gardnerella, lactocbacilli ofte spiller en rolle i utviklingen av bakteriell vaginoisis.