Digidexo.com

Krill Oil Versus fiskeolje

Krill Oil Versus fiskeolje


Krillolje og fiskeolje er to lignende kosttilskudd. Begge inneholder de samme fettsyrene som er tenkt å redusere hevelse og lavere kolesterol. Men ifølge WebMD, er utilstrekkelig om effektene og fordelene av krillolje bevisene.

Krill Oil

Krillolje er olje utvunnet fra krill, rekelignende dyr. Krillolje har de fettsyrer som finnes i fiskeolje, som omega-3, DHA (dokosaheksaensyre) og EPA (eikosapentaensyre). Krillolje brukes til å behandle høyt kolesterol, PMS (premenstruelt syndrom), høyt blodtrykk, depresjon, hjerneslag og kreft.

Side Effects

Bivirkninger av krill olje kan inneholde dårlig ånde, halsbrann, urolig mage, kvalme og løs avføring. Det er kontraindisert hos de som er allergisk mot sjømat og for pasienter som skal til operasjon, siden det kan øke risikoen for blødning.

Fish Oil

Fiskeolje er laget av olje av makrell, sild, tunfisk, kveite, laks, tran og hval eller selspekk. Fiskeolje inneholder omega-3 fettsyrer, DHA og EPA. Den brukes til å behandle hjerneslag, hjertesykdom og høye triglyserider.

Side Effects

Bivirkninger av fiskeolje inkluderer dårlig ånde, halsbrann, kvalme, løs avføring, utslett og neseblod. Tar fiskeolje på måltidene eller frysing kapslene kan redusere bivirkninger. Det er kontraindisert hos noen allergisk mot sjømat eller forventer å gjennomgå en operasjon.

Betraktninger

Det er viktig å snakke med legen din om du tar noen kosttilskudd, som de kan ha interaksjoner med andre medisiner. For mye fiskeolje kan øke risikoen for slag og redusere effektiviteten av immunsystemet.