Digidexo.com

Hvordan fjerne dyrehår fra luften

Selv om det er et stort antall fordeler som følger med å eie et kjæledyr, er den Shedding håret definitivt ikke en av dem. De fleste dyr skur på flere tider av året (om ikke hele året), og overdreven hår kan føre til helse- og pusteproblemer. For å bidra til å rette disse problemene, må dyrehår å bli eliminert fra luften.

Bruksanvisning

•  Gi hund, katt eller andre furry pet et vanlig bad. Baths kommer til å bidra til å holde Shedding i sjakk ved å fjerne hår i badekaret.

Avhengig av type dyr du har, kan det være best å børste kjæledyret ditt hver dag for å holde mengden av hår i huset og luft ned til et minimum.

Støvsug gulv og møbler. Uansett hva slags gulv du har i hjemmet ditt, er støvsuging kommer til å plukke opp håret og hindre den fra flytende rundt i luften. Hvis kjæledyret sitter på møblene bør du støvsuge det også.

Slå på en luftrenser. Luftrensere er laget for å fjerne pollen, dyrehår og andre partikler ut av luften. En renser kan trygt kjøre på alle tider av dagen for å holde luften dyrehår fritt.