Digidexo.com

Hva er årsaken til Eye rynker?

En Wrinkle In Time

Rynker blir sett på som et tegn på aldring. Det er mange mennesker i samfunnet som ikke liker å vise eller har rynker, selv om alle blir eldre. Dette gjelder spesielt for øyet rynker, fordi de er de vanskeligste å skjule. Å vite hvordan øyet rynker form, men kan ledetråd du inn på hvordan å gjøre dem mindre synlige.

Stryk ut huden din

Dannelsen av rynker har mye å gjøre med hvor godt huden beholder og bruker fuktighet. Dermis - det midterste laget av huden - holder kollagen som holder huden ser rynkefri. Det sender kollagen å elastin fiber som er ansvarlig for å strekke overhuden, det synlige hudlaget. Etter hvert som årene går, mister dermis evnen til å holde kollagen. Huden blir tynn, begynner å synke og rynker skjemaet. Gravity også tar sin toll på huden og begynner å trekke den nedover som folk alder og har mindre evne til å bekjempe den. Øynene er ikke noe unntak. Faktisk øyne er en av de første stedene der rynker kan bli sett, selv i folk som tar godt vare på huden sin. Det er fordi øynene er full av muskler som er i konstant bevegelse. Mennesker kommuniserer mange følelser gjennom øynene og de beveger seg hver gang du le, gråte, smile, rynke eller hyle.

Årsaker til Eye rynker

Ansiktsuttrykk er ikke den eneste grunnen for øye rynker. For folk som tilbringer mye tid i solen, kan små rynker danner bare fra myser hele tiden. Tilbringer mye tid i solen kan også forårsake generelle skader på huden din ved å bære ut lagene og tørke det opp, forårsaker at huden rundt deg øyne å synke raskere. Røyking hjelper ikke øye rynker, heller. Røyking kan føre til tidlig rynker fra ikke bare drenering av fukt fra ansiktet ditt, men ved stadig å myser fra røyken i nærheten av øynene. Det virker som den eneste sikker måte å bli kvitt øye rynker er å begynne å ta vare på deg selv lenge før de begynner å danne. Hvis du tilbringer mye tid i solen, slitasje solkrem i ansiktet ditt og investere i et par gode nyanser som disse UV-stråler kan føre til for tidlig øye rynker. Hvis du røyker, sluttet. Pass på å ta vare på huden din generelt ved å holde det fuktig og bor hydrert.