Digidexo.com

Radical migrene behandling

Radical migrene behandling


Migrene er kronisk hodepine, med varighet fra noen timer til noen dager. De bakenforliggende årsakene til migrene er ikke fullt ut forstått, og mange tradisjonelle behandlinger har liten eller ingen effekt i noen lider. Som årsak til migrene kommet under større gransking, radikale nye prosedyrer, viser lovende resultater.

Historie

Folk har vært plaget av migrene i århundrer. Faktisk, ifølge historikeren Paul Duxbury, migrene er blant de eldste sykdommene kjent for menneskeheten. I 460 f.Kr., Hippokrates, far til moderne medisin, beskrev en skinnende lys på det ene øyet, etterfulgt av sterke smerter som startet i templene og jobbet seg til å omfatte resten av hodet. Duxbury insisterer på at Hippokrates beskrev en migrene.

Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, symptomer på migrene inkluderer moderat til alvorlig smerte, ofte på bare den ene siden av hodet; smerter som øker med fysisk aktivitet; kvalme; visuell aura; og følsomhet for lys og lyd.

Årsaker

Inntil nylig ble migrene antatt å være et resultat av vaskulær (blodkar) abnormaliteter, men nyere forskning tyder på det virkelige problemet kan være i det sentrale nervesystemet, ifølge Mayo Clinic. Den sentrale nervesystemet regulerer det vaskulære system, sammen med en rekke andre systemer og strukturer i kroppen.

Behandlinger

Tradisjonelle behandlinger for migrene inkluderer: ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), triptaner og opiater; men som eksperter lære mer om de nevrologiske årsaker til migrene, er nye behandlinger under utvikling. Botox skudd er en av de mer radikale behandlinger for å lindre migrene smerte. Ifølge en fersk studie fra University of California, San Francisco, 75 prosent av pasientene fulgt erfaren fire til seks måneder for smertelindring etter Botox-injeksjoner i musklene i ansiktet og hodet. Kirurgi er en annen kontroversiell og radikal migrene behandling. Ifølge en rapport på CNN.com, til ansikts kirurgi fjerne muskler som utløser migrene kan tilby permanent migrene lettelse for noen pasienter. Bahman Guyuron, MD, leder av avdelingen for plastisk kirurgi ved universitetssykehusene i Cleveland, og Case Western Reserve University sier: "Andre migrene behandlinger enten midlertidig forebygge symptomene eller de kan redusere symptomene etter at migrene starte. Hva vi tilbyr er egentlig en kur. "

Betraktninger

Noen av leger og professorer som er involvert i de kirurgiske migrene studiene var konsulenter for Allergan eller har blitt betalt høyttalere for andre farmasøytiske selskaper.