Digidexo.com

Forskning på hvordan du har en sunn holdning til livet

Forskning på hvordan du har en sunn holdning til livet


En måte å holde seg frisk er å utvikle en sunn holdning til livet. Og en måte å gjøre det på er å praktisere positiv tenkning. Helsemessige fordeler forbundet med positiv tenkning har lengre levetid, redusert risiko for depresjon, mindre generell stress, økt motstand mot å utvikle en kald, følelsen bedre psykologisk og fysiologisk, redusert risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer og bedre stressmestring under vanskeligheter for eksempel når miste en kjær, å miste jobben eller går gjennom en skilsmisse. Du kan lære hvordan å ha et sunt liv holdning.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du engasjere seg i negative selvfølelsen. Har du fokuserer bare på at mindre feil du har gjort i løpet av en ellers vellykket dag på jobben? Anta at du vet alt er din feil, selv når du ikke har bevis for å støtte en slik påstand? Forventer du det verste skal skje når du prøver noe? Er livet ditt enten perfekt eller forferdelig, aldri et sted i mellom? Disse er alle eksempler på negative selvfølelsen. Du må slutte å engasjere seg i slik oppførsel hvis du ønsker å utvikle et sunt liv-holdning.

Få nok søvn. Søvn er nøkkelen til vedlikehold og forbedring av ens energinivå, ifølge Exforsys Inc. Folk som sover tilstrekkelig er mer sannsynlig å utvikle og opprettholde en positiv holdning til livet. Hvis du har søvnløshet på grunn av stress i livet ditt, etablere gode søvnvaner, slik som å gå til sengs og stå opp på samme tid, sove i et mørkt og stille plass, unngå koffein og får nok mosjon i minst tre timer før sengetid. Hold deg unna sovepiller bortsett Valerian og Melatonin og i stedet prøve å slappe av ved å lytte til beroligende musikk og snakke med sine kjære.

Mosjon og spise riktig. Trene de fleste dagene i uken bør være en del av din generelle positiv holdning utvikling trening samt spise et sunt kosthold full av frukt, grønnsaker og ubehandlet mat. Unngå alkohol, narkotika, røyking og junk food.

Unngå negative mennesker og bli venn med positive, glade de som gjør deg til å le. "Negative mennesker, de som tror de har ingen makt over sine liv, kan øke stressnivå og kan gjøre at du tviler på din evne til å håndtere stress i sunne måter," ifølge Mayo Clinic.

Vær snill mot deg selv og andre. Minn deg selv daglig av dine gode kvaliteter, og ikke ta på seg mer ansvar enn du kan håndtere. I tider med ekstremt stress, engasjere seg i aktiviteter som slappe av deg og gi deg glede og ikke bekymre deg så mye om å være produktiv. Hjelpe andre vil føle deg bedre, så vurdere frivillig arbeid.

Senk dine forventninger og praksis tålmodighet. Ikke forvent livet ditt til å endre på en dag. Hvis du har engasjert dårlige vaner og negative selvfølelsen for en lengre periode, kan det ta litt tid før den nye, sunnere vaner slå rot.