Digidexo.com

Hvordan bruke Nioxin Scalp Treatment?

Mange bruker Nioxin skalp behandling når de opplever hår tynning eller hårtap. Menn og kvinner bruker dette produktet for å hjelpe til med etterveksten hår. Selv om det er mange behandlinger for dette problemet, er Nioxin populært fordi det ikke inneholder sterke kjemikalier.

Bruksanvisning

•  Pump skum direkte på hodebunnen området. Sørg for å dekke hele området for å gi maksimale resultater.

Fordel skummet. Ta fingrene og spre skummet jevnt på hodebunnen din. Vend hodet over å få undersiden av håret jevnt.

Bruk en kam til å spre produktet. Ta en kam og kjøre den gjennom håret jevnt. Sørg for å ta god tid gre hele håret området.

Ikke skyll håret etter påføring. Etter bruk av stoffet, ikke skyll. Nioxin er en permisjon i stoffet så det er ikke nødvendig å skylle etter påføring.

Se for irritasjon. Selv om dette stoffet ikke vanligvis føre til irritasjon, er det viktig å overvåke hodebunnen nøye for problemer. Hvis du opplever rødhet eller kløe slutte å bruke dette produktet.

Tips og advarsler

  • Se etter en behandling med SPF 15. Mange Nioxin hodebunnen behandlinger kommer med SPF 15. Dette kan gi solbeskyttelse til sensitiv hodebunn området.
  • Ikke bli skremt av rødhet. Hvis du opplever rødhet, uten kløe eller irritasjon, ikke bli skremt. Dette er normalt etter søknad, men vil gå bort i flere timer.