Digidexo.com

Hvordan å få gratis medisinsk informasjon i Mail

Moderne medisin har en overflod av informasjon som er gunstig for både helsepersonell og pasienter. Mye av dette enorme volumet av litteratur er tilgjengelig bare for å spørre. Hvis du har en bekymring for en bestemt sykdom, tilstand eller helsevesenet problemet du vil sannsynligvis finne mye litteratur om det. Å ha denne spesifikke medisinsk informasjon sendt direkte til deg er kanskje den enkleste metoden for tilgang.

Bruksanvisning

Ring din lege og har sitt kontor sende deg helse brosjyrer om din spesielle helseproblem. De fleste legekontorer ha minst en liten mengde medisinsk litteratur på hånden for å spre til sine pasienter.

Kontakt lokalsykehus for litteratur. Sjekk med PR-avdelingen på sykehuset som de vil trolig være de å sende det til deg. Be om å bli satt på deres adresseliste, slik at du vil ha tilgang til den nyeste informasjonen.

Besøk på apoteket for å spørre ham om medisinsk litteratur. Legg igjen din postadresse og be om opplysninger som ny narkotikainformasjon flygeblader som er spesifikk for din helse bekymring. Sjekk inn med ham med jevne mellomrom for å minne ham at du fortsatt er interessert.

E-post nasjonale helseorganisasjoner for å be om gratis materialer. Kontakt slike byråer som Center of Disease Control (se Ressurser nedenfor). I tillegg til den enorme mengden av elektronisk informasjon tilgjengelig, kan områdeansvarlige også være i stand til å sende deg mer informasjon. Vær konkret i dine forespørsler.

Be om medisinske opplysninger fra sykdoms organisasjoner tilknyttet din spesielle helsevesenet problemet. Eksempler på slike grupper er American Diabetes Association, American Cancer Society og The Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation. De fleste store organisasjoner har bompenger gratis telefonnummer samt offisielle nettsider.

Kom i kontakt med lokale støttegrupper for medisinske forhold for å finne ut hva medisinsk informasjon de har noe som kan bli sendt. Også be dem for fører om hvor du kan ha flere materialer sendt til deg.

•  Sjekk ut medisinske tidsskrifter på ditt lokale offentlige og universitetsbibliotekene. Samle tidsskrifter 'kontaktinformasjon og forespørsel prøve kopier eller en gratis abonnement hvis det er en handel journal. Ser også for adresser for fremtredende medisinske utgivere fra hvem du kan også be om litteratur.

Snakk med offentlige sosiale tjenester arbeidere om å motta gratis litteratur i posten. Disse lokale etater har helse avdelinger som ofte tilbyr en enorm mengde gratis informasjon om mange helseforhold og problemstillinger. Du kan også ta kontakt med Helse- og omsorgsdepartementet for tillegg medisinske materialer (se Ressurser nedenfor).

Fyll ut elektroniske helseundersøkelser for ulike medisinske og undersøkelsen nettsteder. Disse undersøkelsene vil ofte knytte deg tilbud om gratis medisinsk brosjyrer og hefter som du kan ha sendt til deg.

Tips og advarsler

  • Sørge for at informasjonen du spør etter kommer fra anerkjente medisinske kilder som legitime helseorganisasjoner, lisensierte leger og forskere, farmasøyter og andre medisinske fagfolk.