Digidexo.com

Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram

Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram


Prøver å holde seg til en diett og trening programmet er ikke lett, men med litt kreativitet og planlegging det kan gjøres. Les videre.

Hvordan å holde seg til en diett og treningsprogram

•  Sett et mål. Ønsker du å være en størrelse 6 igjen? Miste 10 pounds? Føler seg bedre i en bikini i sommer? Uansett hva målet ditt, skriv det ned og klippe ut bilder eller sitater fra et magasin som representerer målet ditt. Henge dem på en oppslagstavle og se på det hver dag som en påminnelse.

Spill dine resultater. Før du starter programmet, veie deg selv og ta målinger av lår, hofter, rumpe, midje, og abs. Hver uke re-mål og re-veie for å holde orden på resultatene.

Bruk fadderordning. Har du en venn som prøver å holde seg til en diett og treningsprogram? Gjør det sammen! Noen ganger kan en venn er den perfekte motivator for å lykkes.

Kjøp nye treningsklær. Du vil føle deg bedre og mer tilbøyelige til å fortsette hvis du føler deg godt om måten du ser mens du trener. Hit sportsbutikk eller butikk på en rabatt butikken som Target.

Få ekte med dine spisevaner. Er det mer sannsynlig å hente en pose med chips hvis du føler deg trist? Du feire lykkelige øyeblikk av overspising Do? Å få koblet med hvorfor du spiser slik du gjør kan gå en lang vei til å ha sunnere matvaner.

Miks det opp og ha det gøy. Kjedsomhet er det verste for å holde seg til programmet, så sørg for at du spre dine treningsøkter. Prøv en ny treningstime, kjøpe noen rulleskøyter, praksis yoga, blande den opp!

Hold øye med prisen. Husk at oppslagstavle fra trinn 1? Bruk den som en konstant påminnelse og motivator for å holde deg til din diett og treningsprogram. Ta en dag av gangen og feire de små seirene.