Digidexo.com

Herbal Cures for Hikke

Herbal Cures for Hikke


De fleste får 3-5 anfall av hikke per år. Selv om årsakene til hikke er ukjente, mange eksperter tror at de kan være forårsaket av en forstyrrelse i fordøyelsessystemet. Dette kan skje fra overspising, spiser for raskt eller spise krydret mat. Plutselig spenning kan også bringe på et anfall av hikke. I sjeldne tilfeller kan hikke signalisere en underliggende tilstand, for eksempel leversykdom, infeksjon eller kreft. Heldigvis kan de fleste hikke bli kurert ved hjelp av enkle metoder.

Urter for å kurere Hikke

Det er mange måter å kurere hikke, og det virker som alle har sin egen favoriserte metode. Noen kan fortelle deg å puste inn i en papirpose, vil en annen fortelle deg at hikke må "redd" ut av deg - og noen, høres heller ut som Mary Poppins, vil fortelle deg å svelge en skje med sukker. Og faktisk mange av disse "gamle koner 'tales" virkelig fungerer. Det finnes også urter som kan bli kvitt de pesky hikke. Prøv å puste inn litt sort pepper. Dette skaper en nysing reaksjon som kan stoppe et anfall av hikke. Du kan også prøve å blande en halv teskje av sennep frø med en halv teskje av klarnet smør eller ghee og svelge blandingen. En annen urt som kan brukes er kardemomme. Kok en kopp vann med en halv teskje kardemomme ned til halvparten av sitt opprinnelige volum. Svelging av denne blandingen kan sette en rask stopper for hikke.

Oppskrift på Hiccup Remedy

Dr. John R. Christopher i sin bok Herbal Home Health Care gir en oppskrift på en god hikke rette. For å gjøre det trenger du en unse hver av blå cohosh, klaseormedrue, blå vervain, skullcap og lobelia, kuttet eller pulverisert. Plasser urtene i en kvart flaske og dekk dem med en halvliter korn alkohol, 90 bevis eller sterkere. Rist denne blandingen minst tre ganger per dag (pass på at lokket er skrudd godt fast) i fjorten dager. På den siste dagen, sil blandingen gjennom en naturlig fiber klut, for eksempel bomull, ull eller lin. Presse ut all væske og plassere den i mørke flasker, eller holde på et mørkt sted. Når du får hikke, drikke et par dråper av denne formelen.