Digidexo.com

Hvordan kjøpe Smigrende Eye Glasses

Selv som laser korrigerende kirurgi gevinster popularitet, eyeglasses fortsatt er en effektiv måte å endre utseendet ditt. De låne symmetri til ansiktet ditt og med riktig form og størrelse kan fremheve dine beste trekk.

Hvordan kjøpe Smigrende Eye Glasses

•  Bestem på ønsket stil. Briller kan gjøre at du ser smart eller eksentrisk, gjøre ansiktet ditt vises rundere eller mer kantete eller med mer diskret stil, gi deg en rolig raffinement. Bestem de kvaliteter du liker og holde dem i bakhodet når du prøver forskjellige stiler og farger.

•  vurdere formen på ansiktet ditt. Hvis du har et rundt ansikt, squared-off rammer flatere beste. Hvis du har et firkantet ansikt, kan du prøve rundere rammer. Uansett hva din ansiktsform, kontrast nøkkelen.

•  Vurder størrelsen på ansiktet ditt. Gigantiske objektiver vil se dumt på din lille ansiktet (med mindre det er den effekten du går for), og små objektiver vil gå tapt hvis du har et stort ansikt.

Velg en stil. Hornbriller kan gjøre at du ser smart, eksentrisk, hofte eller moderne, avhengig av de konkrete rammer. Runde rammer er et trygt valg, og rammeløse objektiver har en lett og nesten usynlig utseende.

Velg en rammefarge. Hvis du har en rødlig hudfarge, de beste rammefarger er varme toner - farger basert i rødt, brunt og gult. Hvis du har mer av en gul cast, kaldere og mørkere farger som blå, lilla og svart er best. Også prøve forskjellige farger for å se hva som utfyller din hårfarge.

Shop på flere steder. De fleste eye-barnehager har minst et par eksempler på hver stil, men ikke betale for det første du finner. Du kan finne en lignende, men enda bedre par på en annen forhandler.