Digidexo.com

Hvordan du justerer briller å tjene Bifokale Nedre

Bifokale linser er laget for å sitte på et bestemt sted i fronten av øyet. Plasseringen varierer avhengig av stilen av bifokale og hvordan du bruker dem. Dersom det blir nødvendig å flytte en bifokale opp eller ned, omsorg må brukes når du betjener rammen.

Hvordan du justerer briller å tjene Bifokale Nedre

•  Sjekk passformen før du starter. Sørg for at rammene sitter rett. For å teste dette, bruke bifokale å lese. Observere gjennom linsen er den beste måten å se om dine bifokale er rette. Hvis man er høyere enn den andre, justere høyden tilsvarende når du senker dine bifokale.

Spre nesen putene lengre fra hverandre hvis rammen har justerbare pads. Gjør dette ved å forsiktig bøye den tynne metall festet til putene ut og vekk fra broen av briller, ved hjelp av tang eller tommelen.

Bøy templet, eller "arm" av briller litt opp på begge sider. Dette bør gjøres forsiktig, så du trenger ikke løsne hengslene. Hold forsiden av rammen forsiktig som du bøye opp på et av templene. Gjenta på den andre siden.

Widen tilpasning av en metallramme ved å flytte både templer ut. Dekk hengsel og objektiv med et håndkle for å beskytte dem, og ved hjelp av tang, bøy tempelet litt ut. Gjenta på den andre siden. Ved å utvide passform, bør linsene lavere.

Widen tilpasning av en plastramme ved å varme det lett å gjøre det mer bøyelig. Fyll en vask med varmt (ikke varmt) vann, og la rammen sitte i vann i noen minutter. Fjern glassene, og forsiktig trykk inn på broen for å utvide bredden av rammen.

Hint

  • De fleste optiske kontorer og butikker vil justere brillene gratis. Hvis du trenger å justere dine egne briller, alltid foreta små og forsiktige justeringer.