Digidexo.com

Den beste kilden til vitamin B

B-vitaminer bidrar til et sunt nervesystem, noe som bidrar til å gi stress lettelse og mye nødvendig energi. Gruppen av B-kompleks vitaminer er noen av de mest essensielle vitaminer fordi de utfører så mange funksjoner i kroppen som bidrar til generelle helse og velvære. Vitamin B er også en stor skjønnhet vitamin fordi det bidrar til å balansere olje i huden, noe som kan redusere akne. I tillegg bidrar vitamin B også fremme sunt hår, hud og negler.

Laks

Laks er en av de mest næringsrike fisk som du kan spise. Ikke bare er laks lastet med gode fettstoffer og oljer, men laks inneholder også høye nivåer av B-vitaminer og andre næringsstoffer. Laks er bra for huden, fordi den inneholder så mange skjønnhetsvitaminer som vitamin B, E og A, bare for å nevne noen. Laks beholder mest mulig næring når det er bakt eller stekt.

Raw Milk

En annen stor kilde til vitamin B er rå melk. Rå melk er ikke pasteurisert så det fortsatt inneholder alle de viktige enzymer og næringsstoffer. Rå melk er svært høy i B-vitaminer, noe som gjør den til en av de beste B vitaminkilder. Prøv å kjøpe rå melk fra en organisk meieri som er rent og godt vedlikeholdt.

Egg

Egg er en utmerket kilde til vitamin B. På et tidspunkt eggene ble merket som dårlig for oss på grunn av feilinformasjon om kolesterol. Men nå egg har fornyet sitt rykte fordi ny informasjon tyder på at egg inneholder gode fettstoffer som faktisk trengs av kroppen. Egg inneholder også høye nivåer av protein og andre næringsstoffer som for eksempel B-vitaminer.

Kylling

Kylling er en stift for folk flest, fordi det er en mager proteinkilde. Kylling er en familie favoritt fordi den kan tilberedes på så mange måter. Kylling og annet kjøtt er gode kilder til B-vitaminer. Spise kylling to til tre ganger per uke kan bidra til at du gir kroppen din riktig nivå av protein og B-vitaminer er nødvendig for optimal helse.

Brewers Yeast

Brewers gjær er en annen stor kilde til vitamin B. Brewers gjær kan legges til middagsretter eller protein shakes. Brewers gjær er en komplett mat, fordi det inneholder vitamin B, så vel som proteiner og andre næringsstoffer. Brewers gjær kan også bli funnet på din lokale helsekost butikk eller på nettet. (Se Resources nedenfor for å kjøpe bryggere gjær.)