Digidexo.com

10 super mat som øker immunitet

Immunsystemet, som består av celler, proteiner, vev og organer, hjelper kroppen forsvare seg mot virus, bakterier og andre organismer. En rekke av grønnsaker, frukt og andre typer matvarer hjelpe kroppen til å utvikle bedre immunitet.

Brokkoli og sennep greener

Brokkoli og sennep greener inneholder høye nivåer av vitamin C og E. Vitamin C hjelper kroppen øke sin tilførsel av hvite blodlegemer. Vitamin E bidrar til å øke produksjonen av naturlige "killer" celler, som angriper kreftceller og bakterier.

Biff, lam, belgfrukter og sopp

Biff og lam er gode kilder for vitamin B12. Biff, sopp og belgfrukter er høy i sink. Sink hjelper kroppen med å sikre at hvite blodceller effektivt bekjempe infeksjoner. Vitamin B12 hjelper hvite blodlegemer til å holde seg friske og dele inn i flere celler.

Yoghurt

Yoghurt er bygd opp av probiotika, som er gode bakterier som bidrar til å holde bakterier av tarmen og tarm.

Tyttebær og Jordbær

Tranebær inneholder riboflavin, niacin og pyridoksin. Jordbær er gode kilder til vitamin C. Riboflavin, eller vitamin B2, hjelper kroppen med å produsere flere røde blodceller og antistoffer. Niacin, eller vitamin B3, bidrar til å holde fordøyelsessystemet, hud og nerver sunn. Pyridoksin, eller vitamin B6, hjelper kroppen å bekjempe kreftceller.

Chicken Soup

Når det er kokt, inneholder kyllingsuppe en aminosyre, cystein, som har en liknende kjemisk sammensetning til stoffet acetylcystein. Kyllingsuppe er også i stand til å holde inflammatoriske hvite blodlegemer fra blokkerer bronkiene, noe som kan føre til forkjølelse.