Digidexo.com

Hva Er Sweet Oil for ørene?

Søt olje, et annet navn for olivenolje, er et hjem rette for øreverk. Putting søt olje faller inn i øregangen kan lindre smerte, men oljen ikke bekjempe infeksjonen.

Historie

I 1846, Lydia Maria Child, en populær forfatter av råd bøker for kvinner, spioner søt olje som en måte å lindre et barns øreverk smerte. Hun anbefalte å plassere et stykke vatt fuktet med søt olje og PARAGORIC, som er avledet fra opium, i barnets øre.

Funksjon

En vanlig hjem rette i dag innebærer varmer den søte oljen litt, og deretter plassere 02:58 dråper i det berørte øret.

Misforståelse

Ifølge US Farmasøyt journal, varmet søt olje kan gi kortsiktig lindring av smerte i øret. Oljen kan imidlertid ikke trenge langt nok til å nå infeksjon, som vanligvis er utenfor trommehinnen i mellomøret.

Betraktninger

Bruke søt olje til å behandle øreverk kan holde foreldre fra å ta barna sine til lege omgående. Oljen kan også gjøre det vanskelig for en lege å undersøke øret.

Anbefalinger

Smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol kan lindre øreverk smerte. En hjemme bøte som kan hjelpe er å plassere en varm, fuktig vaskeklut eller komprimere over øret. Legen kan også forskrive antibiotika for å behandle infeksjonen.