Digidexo.com

Hvordan Raise HDL Med Flax

Det finnes to hovedtyper av kolesterol: LDL og HDL. LDL (low-density lipoprotein) kolesterol er den dårlige ting som tetter blodårene. HDL (high-density lipoprotein) kolesterol, på den annen side, synes å bidra til å forhindre hjerteanfall og lavere nivåer av det øke risikoen for hjertesykdommer. The American Heart Association anbefaler å øke inntaket av omega-3 fettsyrer for å øke HDL nivå. Sammen med belgfrukter som soyabønner, inneholder linfrø alfa-linolensyre (ALA), som, i henhold til AHA, kan bli omega-3 i kroppen. Mens omega-3 har blitt vist å øke HDL-nivåer, er det noen debatt om hvorvidt lin har noen nevneverdig virkning. Det er konsensus, men at lin gjør hjelp ved forhindring av hjertesykdommer ved å redusere LDL (dårlig kolesterol), så vel som å redusere blod triglyserid verdier, dannelse av blodpropper i arterieveggen foring, og blodtrykk.

Hvordan Raise HDL Med Flax

Hvordan å innlemme Flax Into Your Diet

•  Legg linfrø måltid til maten du allerede spiser, for eksempel havregryn og andre varme frokostblandinger, samt pannekaker, muffins og andre bakevarer.

Bruk linfrø måltid som en erstatning for egg i baking. En spiseskje linfrø måltid blandet med tre spiseskjeer vann tilsvarer ett egg.

Bruk linfrø måltid som en erstatning for smør i bakevarer. Tre spiseskjeer med linfrø måltid erstatter en spiseskje smør.

Legg linfrø olje til marinader, smoothies og andre flytende godbiter.

Ta en linfrø supplement, enten på bakken eller olje variasjon.

Hint

  • Butikken linfrø måltid i kjøleskapet for lengre holdbarhet.
  • Bakevarer som inneholder linfrø brun raskere. Juster om nødvendig steketiden.
  • Alltid konsultere legen din når du vurderer endringer i kostholdet.
  • Linfrøolje inneholder ikke fiber, protein eller lignans av hele eller malt linfrø.