Digidexo.com

Kalorier Trengs for å miste vekt

For å gå ned i vekt, må du forbrenne overflødige kalorier med trening eller spise færre kalorier - eller begge deler. Antall kalorier hver person trenger for å gå ned i vekt er avhengig av mange faktorer, for eksempel hans metabolisme og eventuelle helsemessige bekymringer. Hvis du er gravid eller ammende, er det en god idé å vente til barnet er ferdig sykepleier før du prøver å gå ned i vekt.

Metabolisme

Metabolisme spiller en nøkkelrolle i antall kalorier for å gå ned i vekt. En høyere metabolisme betyr en person kan spise mer og likevel gå ned eller ikke opp i vekt. En langsommere metabolisme betyr det motsatte. For eksempel, trenger en person med gjennomsnittlig metabolisme som veier 170 pounds å spise 1700 kalorier per dag for å opprettholde den vekten (legge en null ved utgangen av vekten din er en standard måte å beregne kaloriinntaket behov). Men hvis han har raskere metabolisme, kan han spise mer; hvis hans metabolisme er treg, må han spise mindre. Dette er grunnen til at du ser en tynn person med et raskt stoffskifte spiser mer enn alle andre uten å få en halvkilo. En måte å påskynde stoffskiftet er ved å spise flere små måltider i løpet av dagen, i stedet for noen få store måltider.

Helsemessige forhold

Hvor mye kalorier det tar å gå ned i vekt er også avhengig av en persons helse. Personer med dårlig fungerende thyroids kan holde vekten på selv når de kutte kalorier. Adrenal støtte kosttilskudd som B-vitaminer kan hjelpe, men noen ganger medisinering er nødvendig. Andre helsemessige forhold, for eksempel høyt blodtrykk, diabetes og dårlig leverfunksjon, kan også holde pounds fra å komme seg så fort fordi kroppen er i nød.

Ernæring

Ernæring spiller også en stor rolle i hvor mange kalorier å kutte for å gå ned i vekt. En person ofte tidkrevende tomme kalorier - de som kroppen ikke trenger - fra junk food (selv om de er under deres caloric tildeling) er mindre sannsynlighet for å brenne kalorier. På den annen side, en person forbruker næringsrik mat - er mer sannsynlig å gå ned i vekt fordi kroppen vil lagre færre kalorier som fett - de som kroppen trenger. En diett lastet med magert kjøtt, grønnsaker og frukt er ofte ideelt. En hel mat multivitamin supplement kan også gi kroppen de ekstra næringsstoffene som trengs for å fungere bedre.

Timing

Generelt kan når du spiser påvirker også hvor mange kalorier for å gå ned i vekt. Kroppen din vil mer sannsynlig bruke opp kalorier fra måltider tidligere på dagen enn de som om natten. Kalorier tatt inn om natten er mer sannsynlig å bli lagret, siden kroppen din vil være mer i ro enn mens du arbeider i løpet av dagen.

Body Mass Index

Body mass index påvirker også hvor lang tid det tar for en person å gå ned i vekt. En person med en høy body mass kommer til å gå ned i vekt saktere og brenner færre kalorier før de få muskler. Når muskelen er bygget, vil kalorier brennes raskere, noe som resulterer i vekttap.