Digidexo.com

Behandlinger for Sprukne hæler og Foot Hard hud

Behandlinger for Sprukne hæler og Foot Hard hud


Visse hud og medisinske tilstander kan disponere deg til tørr hud, og de resulterende sprukne hæler og hard hud Disse forholdene omfatter diabetes, eksem, psoriasis og en underaktiv skjoldbruskkjertel. Men å være overvektig, ikke på seg støttende fottøy og være lax om fuktighetsgivende føttene kan også forårsake disse problemene. Heldigvis, du ofte kan unne deg hjemme når du vet hva som forårsaker dine sprukne hæler og foten calluses. Behandlinger inkluderer fjerning av død hud, fuktighetsgivende og gjør nødvendige endringer.

Shoe Endringer

Iført åpne-støttet eller lav-såle sko kan føre til at du utvikler sprukne hæler og foten calluses, ifølge ePodiatry. Faktisk kan utilbørlige sko gjøre disse fotproblemer verre. Dette er spesielt sant når vektig, som fett under hælen trenger støtte og mer pute slik at det ikke vil spre seg eller sprekke ved fot-til-overflate innvirkning. Iført en sko med en støttende tilbake hemmer foten fra å utvide og cracking åpne. Legge innleggssåler og hæl kopper til skoene dine kan hjelpe, også. Disse skoen tilleggene er utformet for å løse gang misdannelser og for å tilby mer foten støtte, bidrar til å holde tøff hud, som hard hud, fra utviklingsland.

Fjerning og Fuktighet

Fjerne døde callus huden allerede bygget opp er det første skritt i behandling av foten calluses og sprukne hæler. Død hud kan ikke bli gjenopplivet med fuktighetskrem; du trenger for å fjerne det med en pimpstein gjennom selvledelse; eller, kan du få en podiatrist å fjerne det. Ikke prøv å fjerne død hud med saks eller en barberhøvel. Dette kan føre til infeksjon.

Hvis de sprukne hæler er ikke så ille, vil en god oljebasert fuktighetskrem søknad hjelpe deg på veien til fots utvinning. Du må bruke fuktighetskrem to ganger om dagen til problemet er løst. Mer-alvorlige sprekker hæl problemer kan kreve reseptbelagte medisiner fra en podiatrist, ifølge ePodiatry. En fotterapeut kan søke strappings å holde alvorlige sprekker sammen, til hjelp i deres healing og redusere smerte. Noen Fotpleie kan også bruke tissue "limet" til dette formålet. Personer med tyngre vekt er mer sannsynlig å kreve strappings eller lim, som deres sprekker kan tendens til å være mer alvorlig på grunn av vekten plassert på foten.

Vedlikehold og endringer

Hindre fremtidige sprukne hæler og hard hud er en form for behandling, også. For eksempel, hvis dine sprukne hæler er et resultat av å være overvektig, mister de ekstra pounds kan hjelpe deg å unngå dette problemet. Hvis du står på føttene for lange perioder av gangen, prøve å sitte mer når du kan. Og hvis du har ekstremt tørr hud, med en rik fuktighetskrem hver dag kan hjelpe. Du bør også flittig erstatte utslitte sko og sko tilsetninger.