Digidexo.com

Holistisk behandling for en Hoste

Ordet hoste er definert av Merriam-Webster Dictionary som det å utvise luft fra lungene plutselig med en eksplosjon, å puste tungt eller det handler om å hoste opp, som i slim. En kronisk eller vedvarende hoste er et irritasjonsmoment som forstyrrer mange folks hverdag. Når livsstilsendringer alene ikke arbeide for å rense kroppen for disse eksplosive utbrudd, kan helhetlig hjelp tilby et alternativ til konvensjonelle medisiner.

Holistisk Prinsipp

Holistisk medisin fokuserer på behandling av fysiske, følelsesmessige, sosiale og åndelige forhold knyttet til sykdom og sykdom. Ifølge American Holistic Health Association, praktisering av holistisk medisin integrerer konvensjonelle og alternative behandlingsformer for å forebygge og behandle sykdom samt fremme optimal helse.

Når det gjelder vanlige plager som for eksempel en vedvarende hoste, vil mange holistisk helse utøvere prøver å behandle symptomene, samt adresse utdanning og livsstilsproblemer som kan ha ført pasienten til sykdommen i første omgang. I tillegg vil en helhetlig utøveren gjennomføre komplementære alternativer som regimented kosthold og optimal trening sammen med urte eller homeopatiske medisiner for å håndtere de hoste symptomer.

Forebygging

En av de første skritt mot holistisk helbredelse for en kronisk hoste er å finne årsaken til hosten. Ifølge Holistisk Roads, et nettsted dedikert til å gi nyttig helhetlig råd, de vanligste årsakene til en hoste omfatter allergier, bronkitt eller astma, samt luftveisinfeksjoner, miljøgifter som sigarettrøyk, støv, pollen, kjæledyr dander og kjemikalier. Det er også en bivirkning av visse medisiner, kronisk væske bygge opp eller blokkering av luftveiene.

Når den underliggende årsaken til hosten er fastsatt bør igangsettes endringer i livsstil for å hindre fremtidige hoste episoder. Eksempler på endringer i livsstil inkluderer quiting røyking eller ber om at andre i hjemmet røyk utenfor, regelmessig rydding kjæledyr dander fra hjem og bytte til kjemisk fri rengjøringsprodukter. I tillegg vil regelmessig mosjon og frisk luft gjør underverker for rensing av luftveiene. Ta korte turer utendørs i områder med høy luftkvalitet.

Rettsmidler

Ifølge Holistisk Online, er det mange sunn fornuft tilnærminger til behandling av hoste inkludert inntak av en blanding av limejuice blandet i like deler med honning. Holistisk Online også anbefaler å gurgle med væske whey å lindre halsirritasjon forårsaket av hoste eller relaterte komplikasjoner. Legg elecampane, en urte slimløsende, til honning blanding for å øke eliminering av slim.

Andre holistisk rettsmidler for å behandle en hoste inkluderer drikking hentet ingefær juice fire ganger daglig med en teskje honning, samt tulasi, en urte anti-immflamatory og slimløsende som støtter luftveiene.

Forholdsregler

Mange helhetlig og alle naturlige rettsmidler inkluderer honning. Imidlertid bør barn 12 måneder eller yngre ikke svelges honning på grunn av honning potensial for botalism. I tillegg profesjonell medisinsk råd må innhentes dersom en hoste varer i mer enn en uke eller er assosiert med ekstremt høy feber eller utslett. Disse kan være symptomer på mer alvorlige sykdommer.