Digidexo.com

Innlegg graviditet Joint Pain

Mange kvinner lider av postpartum leddsmerter takket være naturlige holdning endringer for å imøtekomme en voksende mage, løsnet leddbånd i hele kroppen under svangerskapet, og de stadige fysiske kravene til omsorg for en nyfødt.

Hormoner

Under graviditet, kvinner produserer hormonet relaxin, som er ansvarlig for å løsne og avslappende leddbånd og sener i kroppen, spesielt de som er knyttet til hoftene og skambeinet. Selv om dette bidrar til å slappe leddene i forberedelse til fosteret 'reise gjennom fødselskanalen, kan det også føre til unormal bevegelse og et større spekter av bevegelse som kan føre til betennelse og smerter.

Typer

Kvinner kan oppleve smerter i hofter, rygg eller halebenet mot slutten av svangerskapet, og kort tid etter levering, men nakke, arm og håndledd smerte, som følge av ansvaret for omsorg for en nyfødt, kan også være vanlig blant barselkvinner.

Årsaker

Mens stress av graviditet og fødsel kan være ansvarlig for postpartum leddsmerter, kan kvinner som lider av revmatoid artritt merke symptomene forverres etter fødsel, ifølge en studie utført av National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer og publisert i Journal of endokrinologi og metabolisme.

Forebygging / løsning

Ifølge American Graviditet Association, kvinner kan redusere mengden av leddsmerter de opplever ved å delta i en postnatal yoga eller pilates klasse, holdning omskolerings, fysioterapi, massasje og varme eller kjøleelementer.

Advarsel

Mens leddsmerter er vanlig blant barselkvinner, bør kvinner som opplever alvorlige postpartum leddverk og smerter kontakte en lege for å finne ut om det er et alternativ årsak, for eksempel skjoldbrusk lidelse, som kan kreve medisinsk behandling.