Digidexo.com

Natural Cures for Male Enhancement

Natural Cures for Male Enhancement


Menn er konkurransedyktige av natur og er naturlig besatt av å finne måter å øke deres sexliv. Det samme gjelder true med menn som lider av seksuelle dysfunksjoner. Svaret på dette presserende behovet er naturlige botemidler for mannlige ekstrautstyr. Urte mannlige ekstrautstyr produkter er naturlig i den forstand at de kom fra eksotiske planter som har potente seksuelt styrke egenskaper og lite eller ingen kjente bivirkninger.

Muira Puama

Muira puama, eller Potens Wood, er et utdrag eller kapsel avledet fra roten og bark av en brasiliansk busk kjent for å ha langvarige effekter når det gjelder å forbedre virilitet og forlenge ereksjon. Kjent som "the Viagra av Amazonas," Muira puama har en lang historie av tradisjonell bruk som en generell helse forbedrer, energi tonic og kur for impotens og seksuelle dysfunksjoner. Du kan kjøpe Muira pPuama i kapselform. Dens annen bruk er som en behandling av stress og basert på en 2007 studie i Brasil, er det en lovende antioksidant.

Gingko Biloba

Gingko biloba er avledet fra de eldste treslag, en kinesisk treet med samme navn. Folk som brukes til å tro at dets ekstrakter kunne øke blodsirkulasjonen i hele kroppen. En 1998 studie i USA beviser at Gingko biloba er 84 prosent effektive ved behandling av antidepressiv-indusert seksuell dysfunksjon hos menn og til og med hos kvinner. Gingko biloba, populært markedsføres som et minne Enhancer, er en stressavlastning.

Horny Goat Weed

Kjent som Yin Yang Huo eller Epimedium, har bispelue popularitet blant de som er i tradisjonell kinesisk medisin. Horny Goat Weed inneholder afrodisiakum egenskaper på grunn av sin aktive ingrediens kjent som icariin. Enda viktigere, er bispelue en behandling av seksuell dysfunksjon, og det øker erektil funksjon, lindrer tretthet og gjenoppretter lidenskap. En studie i Japan 2002 beviser at bispelue er også en lovende antioksidant som stopper veksten av kreftsvulster. En studie i Kina 2002 konkluderer med at urten også hemmer betennelse. Du kan føle virkningene av kapslene av bispelue etter 3 til 4 dager med daglig bruk.

Tongkat Ali

Tongkat ali er et utdrag fra en sørøst asiatisk tre, som er populært for å øke testosteron nivåer langt over din naturlige nivå, og dermed øker det libido og behandler erektil dysfunksjon. En 2007 studie av to malaysiere viste at økningen i testosteronnivå fremmer økt styrke, muskelmasse og sexlyst og en reduksjon i kroppsfett. Tongkat ali er også kjent som naturens testosteron booster. Du kan kjøpe tongkat ali i kapsler som du bør ta fire ganger om dagen.