Digidexo.com

Parkinsons & Alternativ Behandling

Parkinsons sykdom oppstår når det er en mangel på dopamin i hjernen, som er forårsaket av den svekkelse av hjerneceller, ifølge Mayo Clinic. Forskere arbeider for å lære mer om årsakene til denne tilstanden, men genetiske mutasjoner og eksponering for giftstoffer kan spille en rolle. Symptomer på denne tilstanden kan inkludere ukontrollert risting, reduksjon i frivillig muskelbevegelser, tap av balanse og endringer i holdning. Parkinsons alternative behandlingsmetoder kan gi symptomlindring, ifølge Mayo Clinic.

Kosttilskudd

Personer med Parkinsons sykdom har lave nivåer av enzymet Q10 i kroppen. Forbruker koenzym Q10 kosttilskudd kan bidra til å avlaste Parkinsons sykdom symptomer, ifølge Mayo Clinic. Disse kosttilskudd er tilgjengelig på de fleste dagligvare og apoteker. Før du tar noen nye kosttilskudd, snakk med legen din. Kosttilskudd har potensial til å samhandle med reseptbelagte medisiner.

Diet endringer

Spise en diett rik på grønnsaker, frukt og helkorn kan bidra til å forhindre symptomer som forstoppelse hos Parkinson-pasienter, ifølge Mayo Clinic. Når du legger fiberrike matvarer i kostholdet ditt, sørg for å gjøre det gradvis for å unngå oppblåsthet og magekramper.

Ifølge National Parkinson Foundation, en Middelhavsdietten også ha noen fordel. Denne dietten fokuserer på å spise enumettet fett, ferskvannsfisk, antioksidant rik mat, og kutte ut mat med høyt transfett. Spise en diett rik på antioksidanter antas å hindre frie radikaler i kroppen, som har vært knyttet til celledød.

Tai Chi

Pasienter med Parkinsons sykdom sliter med balanse og koordinasjon som sykdommen utvikler seg. Tai chi er en øvelse som har sin opprinnelse i Kina og fokuserer på bruk av langsomme bevegelser for å bedre balanse og fleksibilitet. Yoga er en annen metode som fokuserer på å forbedre fleksibilitet og balanse.

Akupunktur

Akupunktur kan hjelpe Parkinson-pasienter gjenopprette balansen, ifølge National Parkinson Foundation. Denne praksisen ble utviklet over 2000 år siden i Kina, og fokuserer på å gjenopprette flyten til kroppen. Bittesmå nåler settes inn i spesifikke punkter på kroppen for å bedre balanse og gi midlertidig lindring fra skjelvinger og stivhet.