Digidexo.com

Slik Care for en tann Abstraction

Slik Care for en tann Abstraction


Et ofte brukt uttrykk for å beskrive noe som er svært smertefullt og vanskelig, er å si at det "er som å trekke tenner." Hvis du noensinne har hatt en tann trukket, så vet du hvor nøyaktig denne sammenligningen er. En tann abstraksjon kan være uutholdelig etter sedative har slitt av. Du bør ta visse forholdsregler og tiltak for å hindre eventuelle infeksjoner og komplikasjoner, og for å minske smerten og letter helbredelsesprosessen.

Bruksanvisning

•  Regelmessig endre gasbind at tannlegen har gitt deg å dempe blødningen.

Vask området forsiktig, om nødvendig, med rent, kaldt vann.

Trykk kald kompress dekket med et håndkle ved siden av kinnet på siden av abstraksjon.

Hold abstraksjon fri for noe mat eller drikke i minst 8 timer. En blodpropp former naturlig som abstraksjon området helbreder, og det er nødvendig at dette blodpropp forblir uforstyrret.

Ta noen medisiner godkjent av tannlegen som utførte operasjonen.

Hint

  • Prøv å unngå å berøre abstraksjon området med tungen eller fingrene.
  • Børst tennene som vanlig, men unngå abstraksjon området og tenner som omgir den.
  • Utfør trinnene som inngår i denne artikkelen for så mange dager som legen anbefaler. Blødningen skal stoppe etter en dag eller to, så du bør ikke trenger eller bruker gasbind etter det. Men hvis blødningen vedvarer lenger enn to dager, bør du kontakte legen din.
  • Ikke påfør kald komprimere direkte til kinnet, da dette kan skade nerver eller hindre helbredelsesprosessen. Dekk alltid komprimere med et tynt håndkle eller vaskeklut.
  • Ikke røyke, drikke eller tygge tyggegummi i minst 24 timer etter abstraksjon. Enhver aktivitet som kan agitere området er forbudt for en dag.