Digidexo.com

Jod Lyme sykdom

Jod Lyme sykdom


Jod noen ganger gis som et alternativ behandling for Lyme sykdom. Lyme sykdom er en flåttbåren sykdom som påvirker kroppens stoffskifte og nevrologiske funksjoner. Jod er gitt for å gjenopprette disse funksjonene.

Lyme sykdom

Lyme sykdom er vanlig flåttrelatert sykdom i Europa og Nord-Amerika. Flått er kjent for å være vert for Borrelia burgdorferi bakterier. Flått bite sine ofre og spre bakterier som forårsaker Lyme sykdom. Lyme sykdom kan behandles med hell.

Symptomer

Lyme sykdom symptomer inkluderer: utslett som består av en rød, øm brak som kan ta en måned eller mer for å dukke opp; influensarelaterte symptomer som verkende kropp, frysninger, feber, hodepine og overdreven tretthet; spre smerter i leddene, spesielt knærne hvis bite forblir ubehandlet og blir infisert; og nevrologiske problemer, inkludert membran hevelse i hjernen, nummen lemmer, delvis og midlertidig lammelse i ansiktet. Lyme sykdom pasienter kan også lider av Pyrroluria, en sykdom som påvirker den metabolske systemet.

Jod Treatment

Dr. Dietrich K. Klinghardt rapporterer at jod er den viktigste faktoren i å behandle en pasient med Lyme sykdom. Flytende jod er malt på en to-tommers seksjon av pasientens hud. Hvis jodet er synlig etter 24 timer, har pasienten tilstrekkelig nivå av jod i hans system. Hvis det forsvinner og jod absorberes gjennom pasientens hud i løpet av mindre enn 24 timer, er dette et tegn på jodmangel.

Dr. Dietrich K. Klinghardt

Dr. Dietrich K. Klinghardt er en tyskfødt lege kjent for å behandle sykdommer og akutte smertetilstander. Han studerte medisin og psykologi i Freiburg, Tyskland. Etter å ha fullført sine studier, Dr. Klinghardt gjennomført tre års forskning på autoimmune lidelse dysfunksjoner ved Freiburg-universitetet. Han praksis nå medisin i Bellevue, Washington. Han underviser også ved medisinske workshops over hele Europa og USA

Antiobiotic Treatment

Oral antibiotika er standard behandling for tidlig stadium Lyme sykdom. Disse inkluderer vanligvis doxycycline for voksne og barn eldre enn åtte, eller amoxicillin eller cefuroksim for voksne, yngre barn, og gravide eller ammende kvinner. Hvis sykdommen har utviklet seg, har intravenøse antibiotika administreres for å eliminere infeksjon.