Digidexo.com

Hvordan redusere Puffy Eyes fra Hay Fever

Hvordan redusere Puffy Eyes fra Hay Fever


Puffy øyne er forårsaket av et stort antall ting, fra et feil kosthold til en mangel på søvn for allergier. For høysnue lidende, puffy øyne er en vanlig foreteelse, men de bør ikke tas lett på. Stadig har puffy øyne kan forårsake permanent skade på huden under øyelokket, forårsaker permanente puffy øyne. For å redusere risikoen for å få permanente puffy øyne og måtte ha kirurgi for å rette det opp, det finnes enkle tiltak for å redusere hevelser raskt.

Bruksanvisning

•  Se en lege eller få en over-the-counter allergi medisiner for å redusere symptomer på høysnue. Ulike legemidler påvirker folk forskjellig, så du bør alltid konsultere lege før du tar en ny medisin.

Vask ansiktet med kaldt vann. Det kalde vannet vil bidra til å redusere hevelse, og vannet skylle over ansiktet ditt vil bidra til å fjerne eventuelle allergen partikler nær øynene som du kan reagere på.

Legg en skive agurk på hvert øye, og la skivene der mens øynene er lukket i 15 til 30 minutter. Dette kald komprimere vil redusere hevelser i øynene dine.