Digidexo.com

Hypothyroid Bipolar Symptomer

Hypothyroid bipolar lidelse er til stede når en pasient som lider av bipolar lidelse opplever også problemer med skjoldbruskkjertelen. Av den grunn er symptomene deles mellom de to sykdommene med psykiske symptomer forårsaket av for lite produksjon av skjoldbruskkjertelen hormon.

Maniske episoder

Maniske episoder er et symptom på sykdommen som kommer fra bipolar lidelse del av sykdommen. Disse inkluderer enten en euforisk stemning eller ekstrem irritabilitet. Dette symptomet manifesterer seg også med racing tanker, manglende søvnbehov, økt energi, ekstrem konsentrasjon om et emne og overdreven snakke.

Depressive episoder

Depressive episoder kommer også fra den bipolare halvdel av sykdommen. Dette symptomet omfatter skyldfølelse, rastløshet, selvmordstanker, manglende evne til å fokusere, søvnløshet og angst.

Blandede Episodes

Dette symptomet er en kombinasjon av manisk depressive og fase. I utgangspunktet, den lider viser racing tanker og søvnløshet, fokus og irritabilitet eller annen kombinasjon.

Memory Loss

Hukommelsestap er en annen viktig symptom på hypothyroid bipolar lidelse. Dette symptomer springer ut fra manglende evne til å fokusere.

Redusert Libido

Nedgangen i skjoldbrusk hormon produksjon betyr metabolismen kommer til å bli svakere, fordi thyroid hormon styrer stoffskiftet. Svakhet og tretthet vil medføre.

Diagnose

Fordi symptomene på hypothyroid bipolar lidelse deles av bipolar lidelse og skjoldbrusk lidelser, er en blodprøve for å finne ut hvilke symptom er springing som sykdom. En enkel blodprøve bør være tilstrekkelig, men i noen tilfeller er detaljert blod arbeid som trengs.