Digidexo.com

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte


Åreknuter og edderkopp årer kan være svært skjemmende og ofte smertefulle. Begge er forårsaket av svekkede ventiler i beinet årer som fører blod til basseng opp, noe som tvinger venen å utvide. Folk som er på føttene for lange perioder av gangen ofte utvikler edderkopp årer. Det er mange naturlig alternativ til vanlige medisinske teknikker som kan gi lindring.

Bruksanvisning

•  Spis blåbær, kirsebær, bjørnebær og lilla druer som alle inneholder pigmenter som er rike kilder til noe som kalles antocyaniner. Disse forbindelser har vært kjent for å forbedre helsen til årer. Å spise en kopp av disse type frukt vil bidra til å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer.

Prøv ikke å sette noen ekstra stress på venene. Dette inkluderer ikke sitte i lange perioder, stående i lange perioder av gangen, overvekt, og stram, constrictive klær. Får regelmessig mosjon er avgjørende for å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer. Muskelkontraksjon hjelper blodstrømmen gjennom venene og vil holde den fra pooling i bena. Turgåing er et utmerket valg for skånsom trening som de fleste alle kan gjøre.

Å spise fiberrik mat vil bidra til å forhindre forstoppelse, som er en viktig medvirkende faktor for åreknuter og edderkopp årer. Sørg for og spise mye frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, nøtter og frø hver dag.

Tilsett krydder til kosthold for å hjelpe kroppen din å bryte ned fibrin, som er det protein som bidrar til etableringen av den harde, klumpete vevet rundt åreknuter. Legg hvitløk, løk, ingefær og cayenne til matlaging for stor smak og helsemessige fordeler.

Ta druekjerneekstrakt som er en utmerket kilde til antioksidanter, disse bidra til å styrke kapillærer og vener. Ta 300mg en dag med en standardisert ekstrakt som inneholder 85-95 prosent procyanidins, som er de primære forbindelser. Druefrøekstrakt kan også bli funnet i kremer som kan brukes direkte på huden for forbedring av åreknuter.

Lag en beroligende aroma terapi lotion ut av 4 dl av trollhassel ekstrakt, 10 dråper cypress eterisk olje, og 10 dråper ryllik eterisk olje. Bland ingrediensene sammen i en flaske, og rist godt. Påfør så ofte du vil til bena for å redusere hevelse og betennelse.

Tips og advarsler

  • Vennligst se din lege for behandling hvis dine åreknuter er alvorlige.