Digidexo.com

Leirene for å miste vekt

Leirene for å miste vekt


De fleste individer finner det vanskelig å gå ned i vekt på egen hånd. Dette er fordi de kanskje ikke har den kunnskapen de trenger om mat og trene for å gå ned i vekt. De har heller ikke noe ansvar hvis de prøver å diett alene. Vekttap leirer er utviklet for å hjelpe camperne ned i vekt mens på leir, men også å være i stand til å kontrollere sin vekt når de kommer hjem. Hvis bobilen ikke lære hva du skal gjøre når han går hjem, vil han bare sette vekten på igjen.

Funksjon

Vekttap leirer utdanne sine bobiler på riktig ernæring og trening, og gi dem ansvar og besluttsomhet de trenger for å lykkes. Campers føler deg komfortabel fordi de er omgitt av personer som har de samme problemene som dem selv. Ofte leirledere er personer som en gang hadde vært overvektig også. De deler sine historier og bli en inspirasjon til sine bobiler.

Typer

Det finnes to typer av vekttap leirer. Den første typen leiren er for barn i alderen syv til 18 år som sliter med vekten. De vil lære hvordan å leve et sunt liv på samme tid som sine jevnaldrende. Samtidig vil de nyte morsomme leir aktiviteter som vil hjelpe dem bånd med sine jevnaldrende, produsere nye vennskap. Den andre typen leiren er for overvektige voksne. Voksne vil være i stand til å praktisere matlaging nye, sunne oppskrifter for hjemmebruk. De vil også motta rådgivning for å komme til roten problemet som har ført dem til deres over spise.

Time Frame

Camps kjøre alt fra tre uker til ni uker lang. Tiden du velger for barnet ditt eller deg selv til å delta på leiren bør avhenge av hvor mye vekt du har å tape, og hvor mye hjelp du tror du trenger for å miste den. Du ønsker å være sikker på at du er borte lenge nok til å skape gode vaner. Hvis du er usikker på hvor mye tid du trenger, bør du ringe leiren innleggelser offiser og hun kan gi en anbefaling etter å snakke med deg.

Betraktninger

Kostnadene til å bli et vekttap leir er mye høyere enn noen vanlige sommerleiren. Du kan forvente å betale et sted mellom $ 3000 (for tre uker) og $ 8000 (for ni uker). Det er vanligvis ikke noen økonomisk støtte tilgjengelig for disse typer leirer. Vekttap leirer for barn er availale i løpet av sommermånedene, slik som gir deg hele skoleåret for å spare opp.

Fordeler

Det er flere fordeler som følge av en sommer på et vekttap camp. Først får bobilen selvfølelse. For det andre begynner campingvogn å få sunnere, og selv i noen tilfeller er kurert for slike sykdommer som diabetes. Tredje går camper hjem og lærer hans familie hvordan å få og holde seg frisk. Tenåringer kan være en positiv innflytelse på deres skolekamerater med å dele det de har lært, og oppmuntre andre.