Digidexo.com

Hva er fordelene med Tylenol?

Tylenol er et merkenavn narkotika for generisk legemiddel, paracetamol. Tylenol er et febernedsettende og smertestillende medikament og er gunstig for å redusere smerte og feber i en rekke helseplager.

For barn

På grunn av Reyes syndrom, en livstruende tilstand som kan utvikle seg hos barn med influensa eller vannkopper, myndigheter fraråder å gi aspirin til barn under 16; acetaminofen anbefales. Tylenol kan gis til barn før DTP vaksinering; det vil redusere smerte og feber som vanligvis følger vaksinasjonen.

For the Common Cold

Tylenol er vanligvis brukt, og er blitt vist å være gunstig, for å lindre smerte og feber forbundet med forkjølelse, så vel som virale infeksjoner, og influensa.

For å forebygge narkotika Interactions

Tylenol anbefales for folk som ikke kan ta aspirin fordi det kan samhandle med andre legemidler som brukes, for eksempel antikoagulantia.

Aspirin Allergi

Tylenol er gunstig for folk som ikke vil, eller kan ikke ta aspirin; noen mennesker er allergiske og følsomme for ingrediensene i aspirin. Tylenol er relativt ikke-toksiske når de anvendes i passende doser.

For Variert Disorders

Tylenol anvendes for å lindre smerte fra et bredt utvalg av lidelser. Disse inkluderer menstruasjonssmerter, hodepine, leddgikt, muskelsmerter, og tann og kjeveortopedisk smerte.