Digidexo.com

The Beginner guide til Meditasjon

Meditasjon er en måte å trene hjernen din til å komme inn i en dypere tilstand av bevissthet. Mekling er brukt som en måte å fokusere på et enkelt objekt eller tanke for å trene sinnet. Det finnes et stort antall meditasjonsteknikker, som hver streker sitt eget mål. Mekling er også en del av flere religiøse praksis, samt psykofysiske disipliner.

Konsentrasjon Meditasjon

I konsentrasjon meditasjon, har en ens oppmerksomhet til et bestemt objekt, bønn eller mantra for en svært lang periode. Hvis den mediterende tanker vandre til andre ting, så den mediterende har å gjenvinne fokus og lede hans eller hennes fulle oppmerksomhet tilbake til objektet, bønn eller mantra.

Stirrer på et objekt, for eksempel en brennende stearinlys eller en yantra (Hindu åndelig geometriske bildet) bidrar også til å opprettholde konsentrasjonen. Det er tre hovedmåter å bruke visuelle hjelpemidler i meditasjon. Når du stirrer på et objekt i flere minutter, lukker øynene og prøver å gjenskape bildet av objektet i ditt indre øye. En annen strategi er å ikke konsentrere seg om objektet, men for å unngå forstyrrende tanker også. Målet med denne metoden er å bare "være" med objektet. Til slutt, kan man reise innenfor et bilde. En tradisjonell mandala eller tarot-kort med porter og passasjer som fungerer best. Som du stirrer på bildet, "Walk" inne i bildet med ditt indre øye.

Breathing Meditasjon

For å få tilbake fokus, rette oppmerksomheten mot pusten din. Når du puster ut, forestill deg at du puster ut noen forstyrrende eller negative tanker. Som du puster ut, sørg for at magen din er i. Som du inhalerer, sørg for at magen din er ute. Fokuser på et enkelt objekt, mantra eller bønn.

Breath of Fire meditasjon teknikk: Sitt i en rett holdning. Slapp av kroppen din, spesielt kjeven og munnen området og svelg. Ta en dyp innånding gjennom nesen og knipse mellomgulvet ut for å puste ut. Når du gjør det, skyte ut en liten pust. Gjenta dette flere ganger til du er strømførende. Det er også nyttig å visualisere en ildkule under mellomgulvet som gradvis sprer varm energi i hele kroppen din. Pusten av brann meditasjon teknikken brukes til å øke ens energi og tar bare noen få minutter for å oppnå.

Guidet meditasjon

Guidet meditasjon er når tankene dine er tatt på en frydefull reise. En person eller CD-innspilling vil snakke og beskrive en herlig scene, øyeblikk, følelse eller objekt. Når du lytter til stemmen, følger det. Den persons stemme er avslappende og du kan sovne. Sovner er gunstig, som din underbevissthet sinn vil være til stede og klar over hva som blir sagt.