Digidexo.com

Epsom Salt & Menneskelig Parasitter

Epsom Salt & Menneskelig Parasitter


Parasitter er et vanlig problem, som påvirker både mennesker og dyr. Men mens dyr blir rutinemessig behandlet for orm infeksjoner, kan behandling for mennesker være mindre grei, siden menneske wormers er ikke lett tilgjengelig, og tilstanden kan være vanskelig å diagnostisere. Folk kan lide av orm infeksjoner uten å vite det, men noen omstridte rapportene tyder på at Epsom salter (magnesiumsulfat) kan være nyttig i rensing kroppen av enkelte parasitter.

Hulda Clark

Den kontroversielle naturlege Dr. Hulda Clark har skrevet mye om menneskelige parasitter, som det finnes mange forskjellige typer: vanlige nematode (ormen) infeksjoner inkluderer rundorm, Barnemark og bendelorm, samt lever-bolig flukes, men det er mange forskjellige varianter av parasittiske ormer som er lett fanget fra kjøtt, dyr, jord, urent vann forsyninger eller uvasket frukt og grønnsaker. Dr. Clark mente at parasittinfeksjoner påvirket alle, og var den indirekte årsaken til all sykdom, inkludert kreft og HIV / AIDS.

Liver Cleanse

Dr. Clark lyste en rekke interne body-rensing teknikker for å rense kroppen for parasitter og / eller steiner, for eksempel nyrestein og gallestein. Hennes leveren og galleblæren flush anbefaler spesielt å ta Epsom salt som en del av renselsesprosess. Epsom salt er 100 prosent magnesiumsulfat, og ifølge Dr. Clark teorier, magnesium fungerer som et muskelavslappende middel, og dermed gjør noen steiner for å passere fra relevante organer uten smerter. Dr. Clark antydet at stenene overført fra leveren og galleblæren hadde klumpet seg en kjerne av bakterier, hvilket antyder at steinene var blitt dannet fra døde parasitter (f.eks leverikter). Dessverre er mange av Dr. Clark ideer har nå blitt diskreditert, og steinene gått under leveren flush kan faktisk være galle steiner generert under flush selv.

Epsom Salts

Epsom salter fått navnet fra den engelske byen Epsom, hvor mineralet ble opprinnelig hentet fra spa vann. Epsom salter er en potent kilde til magnesium, og kan tas internt, men siden dødsfall fra utilsiktet Epsom salt overdose har blitt spilt inn, bør det utvises stor forsiktighet. Overflødig magnesium er fjernet fra kroppen via nyrene alene, så de som lider av nyreproblemer blir advart om å være spesielt forsiktige med å ta Epsom salter internt.

Mineral Nedbryting

Siden parasitt infeksjon kan utarme mineralreserver, kan lider viser symptomer på magnesiummangel. Bading i Epsom salter er en god måte å øke blod magnesium nivåer trygt, og er fortsatt en populær måte å bruke mineral, spesielt siden dosering gjennom oral bruk er en reell og farlig mulighet. Imidlertid er magnesium bare ett av en rekke utarmet næringsstoffer forårsaket av parasitt infeksjon, og så Epsom-salter ikke er funnet å være spesielt fordelaktig.

Avføringsmiddel

Epsom salter er også vist å være avføringsmiddel i effekt (igjen på grunn av de muskelavslappende egenskaper), og opprettholde god tarm helse og regularitet er avgjørende i eliminering av parasittiske ormer. Imidlertid bør et godt kosthold rikt på frukt og grønnsaker og tilstrekkelig vanninntak løse forstoppelse problemer, og er bedre for generelle helse. Kort sagt, mens Epsom salter kan vise noen fordeler, er det ingen overbevisende grunner til å bruke Epsom salter i utrydding av parasitter.