Digidexo.com

Hvilke spørsmål bør jeg stille når vi leter etter Personal Health Care?

Velge en lege er mer av en kunst enn en vitenskap. Selv om lege-henvisning nettverk er rikelig, kan innsnevring listen være utfordrende. Prosessen kan være betydelig mindre vanskelig hvis du spør forsiktig spørsmål om legen og arten av sin praksis.

Lege Kvalifikasjoner

Spør hvor legen fikk sin medisinske grad, og hva styret sertifiseringer han kan ha. Er han en allmennlege? En lege av osteopatisk medisin? En indremedisin lege? Hva gjorde legen din gjøre før du går ut i praksis? Har han fått noen spesiell opplæring i bestemte prosedyrer, eller har han gjort forskning som kan foreslå en åpenhet for nye former for behandling?

Lege Attitude

Still spørsmål om hvordan hun praktiserer medisin. Har hun tror kiropraktikk er nyttig? Vil hun noen gang diagnostisere noen med generell tretthet syndrom, for eksempel, eller henvise pasienten til en psykologisk evaluering? Er hun komfortabel med pasienter som har uvanlige religiøse praksis eller bly utradisjonelle livsstil? Har du noen pre-eksisterende forhold eller skader som kan presentere en utfordring for legen å administrere effektivt?

Finansielle / Forsikring betingelser

Finn ut hvilke former for forsikring og betaling legen godtar - ikke alle leger deltar i alle forsikringsordningene, inkludert Medicare og Medicaid. Har praksis tilbyr rabatter for privat-pay pasienter? Hvordan vil praksisen håndtere en pasient som er droppet fra forsikring? Legen vil godta betalingsplaner?

Resource tilgjengelighet

Er sykepleiere tilgjengelig for å svare rutinespørsmål? Har lege eller sin praksis delta i en etter-timers samtale tjenesten? Hvis du trenger en henvisning eller rutine diagnostisk testing, stiller legen har et nettverk av spesialister til hvem han vil henvise pasienter?