Digidexo.com

Hemmelige kalde rettsmidler

Hemmelige kalde rettsmidler


Forkjølelse forstyrre generelle helse og daglige aktiviteter. Sniffles, nysing, smerter, tett hode, kløende hals, kan synes å gå på for dager. Mange ulike produkter er tilgjengelige som hevder å hjelpe i utvinning en kald, men det er ingen kur. Imidlertid kan kaldt rettsmidler bidra til å lindre symptomene. Utover over-the-counter medisiner, er det mange naturlige rettsmidler som også går utover den tradisjonelle kyllingsuppe og honning og sitron alternativer.

Kaloba

Kaloba kommer fra geranium anlegget, og har vært brukt i århundrer som en urtemedisin av afrikanske stammer for å behandle forkjølelse. Utdrag hentet fra geranium anlegget kan bidra til å avlaste kaldt symptomer og redusere slim. Dette urtemedisin kommer fra en linje med geranier heter Pelargonium Sidoides. Kaloba kommer i både slipp og tablettform. Foreløpig er det bare for salg i Storbritannia og Tyskland, men kan kjøpes på nettet.

Yin Chiao til unnsetning

Yin Chiao inneholder ni forskjellige urter, og i Kina er det kokt og drakk som te. Brygge inneholder kaprifol, Forsythia og sju andre urter, som når blandet sammen kan ikke smake veldig hyggelig. Som et resultat Yin Chiao er også tilgjengelig i tablettform. Du kan kjøpe online og på mange helsekostbutikker under navnet, Coldstop.

Gå Tropical med Acerola

Acerola er en busk som er mest brukt som en dekorativ busk, men kan også brukes til å behandle forkjølelse. Det ser faktisk ut som et kirsebærtre. Den skjulte hemmeligheten i Acelora sin høye vitamin C-innhold - ca 17,000mg. Den inneholder også store mengder av magnesium, kalium, niacin, B1 og B2. For at den skal være effektiv dose, tar 2,000-4,000mg. Men begynner å ta Acelora i mindre doser av rundt 500mg, spesielt hvis du ikke tar vitamin C i noen annen form på en daglig basis. Acerola er tilgjengelig online og i helsekostbutikker.