Digidexo.com

Hjem rettsmidler for brune flekker på Face

Alder flekker kalles også leverflekker, solflekker og lentigines. Disse flekkene dukker opp på huden av eldre mennesker på grunn av langvarig soleksponering. Brune flekker meste skjer på hender, men de kan dukke opp i ansiktet også.

Hvorfor dette skjer

Ifølge American Academy of Dermatology, solen forårsaker melanin, eller pigment, for å samle i en lokalisert spot og dette resulterer i de brune flekker. Hvis du har prøvd over-the-counter løsninger på dine pigmentflekker og de har ikke fungert tilfredsstillende, kanskje vil du ha mer suksess med hjem rettsmidler.

Lemon Juice og Apple Cider Eddik

Organicfacts.net bemerker at sitronsaft er en god måte å bleke ut de brune flekker. Bruk den til den brune flekker i ansiktet to ganger om dagen. Du bør se resultater i et par måneder. Drikk eple cider eddik og dette kan resultere i en reduksjon av dine brune flekker. Sette et par dråper eddik i et glass vann og hell det ned luken. Hvis du ikke kan stå smaken av eddik, tilsett litt honning. Organicfacts.net anbefaler videre å blande like mengder av eple cider eddik og en blandet løk og deretter bruke denne blandingen til de brune flekker. Resultatene bør være merkbar om fem til seks måneder.

Solkrem, gjøre en lime

Hold brune flekker dekket når du er utenfor. Hvis du ikke gjør det, vil flekkene bli enda mørkere. Bruk en solkrem eller en lue for å beskytte ansiktet.
Sett sandal pulver og rosevann på brune flekker. Dette vil resultere i en pasta. La den stå på samme måte som en maske i 15 minutter eller så. Dette sies å være effektive i å svekke brune flekker. Lag en blanding av rosmarin olje, eddik, reddik og lime juice. Bruke dette til den mørke flekken. Dette renser og klarner huden og kan redusere brune flekker.

Castor Oil

Grannymed.com (se delen Ekstra Resources) anbefaler å sette lakserolje på brune flekker. Ricinusolje er ikke et blekemiddel, slik som sitron, men den vil forbedre teksturen av huden.

Løk

Hakk opp en løk, presse saften ut av og dyppe en bomullsdott inn i juice. Sette dette på din alder flekker, ifølge Danielle Briones av Docshop.com (se Ytterligere ressurser).

Aloe Vera

Vurder å bruke aloe vera på brune flekker. Aloe vera har helbredende egenskaper og det vil hjelpe selv ut din hudfarge.

Vitamin E

Påfør vitamin E olje til din flekker. I tillegg kan du velge å ta en vitamin E supplement. Vitamin E er ansett som et anti-oksydasjonsmiddel. Det bekjemper frie radikaler, som for eksempel røyk og forurensning.

Prøv denne blandingen

Docshop.com (Danielle Briones) foreslår å bruke dette hjemme potion å redusere brune flekker: Bland sammen ¼ kopp økologisk yoghurt med 1/8 kopp økologisk eple cider. Tilsett saften fra ¼ av en sitron og 1 ss. av aloe vera gel. Bruk denne concoction til ansiktet ditt. La den stå på ansiktet ditt før det tørker. Etterpå bruke en lightening løsning som hydrokinon (som finnes i hudpleieprodukter) eller litt mer sitronsaft og la det tørke. Følg dette med en fuktighetskrem.

Rådfør deg med legen din

Vanligvis disse mørke flekker er godartede og utgjør ikke noen annet enn at de ikke kan være estetisk tiltalende problemer. Imidlertid kan disse stedene også være en indikasjon på ernæringsmessige underskudd og nedsatt leverfunksjon, ifølge Homeremediesweb.com. Hvis, derimot, er din flekker endring i tekstur og farge eller øker i størrelse, må du påpeke dette til legen din.