Digidexo.com

Darvocet og brennende smerte

Darvocet og brennende smerte


For noen grunner som er kjent, og andre som ikke kan reseptbelagte narkotika som Davocet forårsake en brennende smerte eller følelse i enkelte brukere. Hvis dette skjer, bør pasienten få snakke med sin lege eller apotek for å bestemme den beste måten å behandle denne bivirkningen.

Darvocet

Darvocet er et narkotisk smertestillende. Sin generiske navn er hydromorfon, og den inneholder paracetamol og propoksyfen napsylat. Ifølge All Pharmacy Medicines nettside, er det "et opioid analgetikum også kjent som et narkotisk smertestillende, noe som lindrer milde til moderate smerter ved virker inn på sentralnervesystemet."

Statistikk

Selv om dens primære formål er å lindre smerter, noen pasienter klager over en brennende smerte eller brennende følelse når du tar stoffet. Den eHealthMe nettstedet har utarbeidet statistikk for disse bivirkningene. Nettstedet påpeker at 0,11% av Darvocet brukere klager av en hud brennende følelse. Disse brukerne er i alderen 40 år eller eldre. Kjønns makeup er 80% kvinner og 20% ​​menn. Fremdeles andre pasienter klager over en brennende smerte i andre områder (som brystet og halsen). Gjøre opp 0,32% av Darvocet brukere, 88% av kvinnene og 12% av menn rapporterer denne klagen.

Årsaker til Burning

Årsaken til huden-brennende følelse er ennå ikke kjent. Det er vanligvis ingen rødhet eller hevelse på stedet av klagen. Årsaken til brenning i halsen er lettere å konstatere. Dr. Michael Picco, Mayo Clinic gastroenterolog, attributter brystet og halsen brenning til gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) eller halsbrann. Noen ganger, til syre som er ment å leve i magen ryggen opp og irriterer spiserøret og forårsaker smerte.

Behandling av smerte

Spør din lege om den beste måten å behandle den brennende smerte eller følelse. Noen leger kan foreslå en syrenøytraliserende. Andre kan foreslå avvikling av medisinering.

Andre bivirkninger

I tillegg til den brennende smerte, kan Darvocet forårsake andre symptomer. Noen pasienter opplever hud kløe, forstoppelse, brystsmerter, kortpustethet, kvalme, oppkast, munntørrhet, svimmelhet eller tretthet. Darvocet kan være vanedannende. Bare den pasienten som resepten ble skrevet bør ta medikamentet. Tar flere piller enn anbefalt, eller ta dem oftere enn anbefalt, bør unngås.