Digidexo.com

Hvordan bruke Tomato Pulp for å kurere akne

Hvordan bruke Tomato Pulp for å kurere akne


Tomat har flere kvaliteter som gjør det til en god kilde til behandling for ulike mindre plager. Frukten besitter høye nivåer av vitamin C og A, antioksidanter og syreinnhold. Disse elementer er spesielt nyttige ved behandling av acne.

Bruksanvisning

Bruk en tomat akne behandling. Mos 1 tomat til en masse og spre massen på ansiktet ditt, selv på områder uten akne. La tomat arbeid på ansiktet for en time, og så vaske det av med lunkent vann og klapp den tørr. Bruk denne behandlingen for en uke for å eliminere akne.

Reduser porene. Bland 1 ss. av fersk tomatjuice med 2 til 4 dråper lime juice, og gni dette over ansiktet med en bomullsdott. Hold blandingen på ansiktet i 15 minutter, og deretter vaske det av med lunkent vann.

Bruk en tomat rensing maske. Mash 1 tomat og en avocado sammen, og massen blandes godt. Fordel blandingen på ansiktet ditt, og la den sitte i 20 minutter. Skylle den av med lunkent eller kaldt vann.

Reduser olje på ansiktet med en tomat i ansiktet. Gni halv tomat i ansiktet ditt, med fokus på problemområdene. Skyll tomat snerpende av med lunkent vann, og klapp ansiktet tørt.

Cure akne med en tomat og agurk snerpende ved å skjære en agurk og klemme saften ut av sektorene. Deretter knuse en tomat til en masse og sil den. Bland juice sammen og bruke snerpende til ansiktet med en bomullsdott.

Prøv en tomat-og-yoghurt kjøling maske. Bland massen fra en halv tomat med 2 ss. av yoghurt. Fordel blandingen over ansiktet ditt, la den sitte i 20 minutter og skyll den av med varmt vann.

Tips og advarsler

  • Oppbevar alle ubrukte tomat behandlinger i kjøleskapet for senere bruk. Ansiktsbehandlinger laget med spiselige produkter er vanligvis god for 3 dager hvis de oppbevares riktig.
  • For å unngå å forårsake tørr hud, ikke la en tomat maske på ansiktet ditt lenger enn det anbefales.
  • Ikke avslutte enhver medisin foreskrevet for å kurere din akne uten å rådføre deg med hudlege først. Tidlig slutt på behandling kan være farlig for helsen din.