Digidexo.com

Hvordan gjør jeg Detox Med Wild Honeysuckle Teas?

Hvordan gjør jeg Detox Med Wild Honeysuckle Teas?


Wild Honeysuckle te kan bidra til å rense kroppen ved å skylle ut uønskede og skadelige giftstoffer som samler seg i løpet time.when giftstoffer frigjøres fra kroppen, immunsystem styrket og energinivåer er increased.The urt vill kaprifol har blitt rost gjennom århundrer for det er avgifte og medisinske egenskaper. I tillegg har det blitt brukt til å behandle en rekke plager, som for eksempel magesår, sår hals, feber og infeksjoner. Man kan lett avgifte og forbedre den generelle helsen ved å nipper noen velsmakende vill kaprifol te. Wild honeysuckle te kan kjøpes på mange vitamin og helsekostbutikker eller kokt sammen hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan lage din egen Wild Honeysuckle Detox Tea

Fyll vannkoker med én liter vann og føre til en dampende koke.

Hell to kopper vill kaprifol blomster og blader bland i vannet.

Senk varmen og la det småkoke i ti til femten minutes.The vann vil bli tilført vill kaprifol urten og dens avgiftende egenskaper.

Hold sil over en kopp te eller kaffe kopp. Hell urtete gjennom silen og ned i koppen.

La teen avkjøles og drikke til detox.The te kan også justeres til ens personlige smak ved å tilsette honning og andre naturlige søtstoffer som Stevia. En kopp per dag lagt til en daglig diett vil bidra til å avgifte kroppen.

Tips og advarsler

  • Drikk ikke mer enn to kopper vill kaprifol te per dag.Når høsting vill kaprifol blomster og blader, sørg for at de har blitt dyrket på en ansvarlig og har ikke blitt sprøytet med giftige plantevernmidler.