Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt Mens Living in Japan?

Hvordan Lose jeg vekt Mens Living in Japan?


Folk som bor i Japan kan gå ned i vekt ved å omfavne den japanske kulturen. Matvaner og holdninger til mat i Japan er generelt veldig forskjellig fra hva de er i den vestlige kulturen. Akkurat som det er i alle andre land i verden, er det også viktig å spise sunt og bli mer aktiv for å gå ned i vekt mens han bodde i Japan.

Hvordan Lose jeg vekt Mens Living in Japan?

•  Hold deg til et sunt kosthold med mye fisk og fersk frukt og grønnsaker. Ifølge JapaneseSlimmingSecrets.com, den japanske spise minst fire ganger så mye fisk som noe annet land i verden.

spise med spisepinner som dette bremser inntaket av mat. Dette kan hjelpe vekttap som folk generelt ikke føler full før 20 minutter etter at de er ferdig med å spise. Ved å spise i sakte tempo, kan den enkelte fortelle når han blir full og slutte å spise før han har forspist. Co-forfatter av "The Okinawa Diet Plan" Bradley Wilcox råder folk til å slutte å spise når de føler rundt 80% full.

Drikk en kopp grønn te før hvert måltid. Ifølge JapaneseSlimmingSecrets.com, grønn te er ekstremt populær i Japan. Foruten å være full av antioksidanter, kan te også fart på stoffskiftet, noe som kan hjelpe til med vekttap.

Innlemme skånsom trening inn i en rutine ved å gå hver dag. Unngå å ta offentlig transport når det er mulig i favør av å gå den ekstra avstanden.