Digidexo.com

Retninger for Hydroxycut Challenge

Retninger for Hydroxycut Challenge


Den Hydroxycut Hard Body Challenge med GNC var en konkurranse for kvinner som utfordret kunder å miste så mye som vekt som mulig og få muskler ved å bruke Hydroxycut Max sammen med kosthold og mosjon. Det begynte i januar 2009 og ble avsluttet i juni 2009 Hydroxycut virker ved å redusere appetitten og samtidig øke din energi for å få fart vekttap resultater, i kombinasjon med en diett og mosjon plan. Det hastigheter også prosessen med å brenne kalorier, maksimere resultatene. Som konkurranseaspektet av utfordringen er over, fokuserer denne artikkelen på utfordringen for personlig bruk, og ikke reglene og forskriftene av konkurransen.

Retninger for Hydroxycut Challenge

Ta et før bilde for å dokumentere hvordan du ser før du begynner utfordringen. Du bør velge avslørende antrekk, for eksempel en badedrakt.

Kjøp Hydroxycut Max. Du kan være i stand til å finne det på et lokalt apotek eller du kan bestille det på nettet.

Lag en kaloriredusert diett som du vil være i stand til å følge for en lengre periode. Kostholdet bør være lite fett og lite sukker, med vekt på grønnsaker og mat med lav glykemisk indeks. Ditt kosthold bør inneholde drikker ti 12 unse glass vann per dag. Ditt kosthold bør ikke inneholde noen snacking etter middagen. Hydroxycut piller vil redusere appetitten for å hjelpe deg å feste med planen.

Design et treningsprogram. Programmet bør være minst tretti minutter (helst en time) om dagen, fem dager per uke. Programmet skal inneholde en cardio. komponent; Hydroxycut Max forbrenner fett mer effektivt når du svetter. Du vil også være lurt å tone kroppen din, med fokus på kjerne treningsøkter og lys styrketrening. Kroppen din vil venne seg til treningen, så det er best å slå opp din rutine fra dag til dag eller uke til uke for å sikre maksimale resultater.

Ta Hydroxycut Max piller og begynne slanking med trening. I uke en, ta en kapsel tre ganger daglig. I løpet av to ukers, tar to kapsler tre ganger daglig. I uke tre og utover, ta tre piller tre ganger daglig. Fortsett denne plan i minst fire uker.

Ta en etter bilde. Når du har fullført utfordringen, ta et bilde i samme innstilling som du gjorde med den før bildet. Sammenligne de to bildene for å se hvordan kroppen din har forvandlet.

Hint

  • Hydroxycut Max kommer ikke lenger i sin opprinnelige formelen, men er nå Hydroxycut Max Avansert.
  • Mange av Hydroxycut produkter har blitt tilbakekalt for ikke å være trygt og forårsaker skade på kroppen som for eksempel leverskade. Det er best å undersøke din diett plan før du begynner å unngå helserisiko.