Digidexo.com

Hurtig dietter for å hjelpe deg å miste vekt

Quick-tap, kortsiktige eller kjepphest dietter er populære for å få umiddelbar, hvis midlertidig, resultater. Brukt før store begivenheter, for å fjerne midlertidig vekt eller å hoppe starte en fastlåste langsiktig diett plan, kan disse typer dietter hjelpe ellers friske individer nå sine vekt-tap mål med et minimum investering av tid og krefter. Dessverre kan mange raske vekttap planer la deltakerne følelsen fratatt og misfornøyd som de er svært restriktive. På pluss-siden, kan de hjelpe raskt kaste uønskede pounds og varer vanligvis mindre enn en uke.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet er en syv-dagers plan som gjør at du kan miste opptil ti pounds uten å gå sulten. Helst sultestreiker, kan du varme opp en stor skål med lav-kalori, høy-fiber grønnsakssuppe som danner grunnlaget for planen. Laget med kål, paprika, løk, selleri, tomater og krydder, er suppe spist hver dag og er en del av en lav-fett, redusert kaloririkt måltid plan.

Du kan ha så mye som du vil, men etter ca fire dager, mange mennesker finner suppen må mindre tiltalende enn de gjorde i begynnelsen. Hvis du minne deg selv på daglig basis at det er bare for en uke, bør du være i stand til å holde seg til planen og raskt kaste noen pounds du satt på som et resultat av ferie spise eller midlertidig fråtseri. Dette er også en enkel måte å hoppe starte en langsiktig sunn spising plan.

Three Day Diet

Som navnet tilsier, varer Three Day Diet for bare tre dager, men de som vil kan gå tilbake til planen så ofte som de ønsker, forutsatt at de gjenoppta sine normale spisevaner i fem dager mellom kosthold sykluser. De som er i stand til å holde seg til planen er ment å være i stand til å slippe opp til ti pounds innen den gitte tidsrammen ved å bruke detaljert lav-kalori-menyen for å styrke en lagging metabolismen og brenne mer fett.

Tilhengere av de tre Day Diet er advart om å følge den gitte måltid plan nøyaktig slik den er skrevet, verken over eller under spising, eller de kan ikke oppnå de ønskede resultater. Hver dagens meny gir Kosten ca 800 kalorier, mens dette er svært lav og vil være usunt for en lengre tid; hver dag avsluttes med et scoop av vaniljeis, gi deltakerne noe å se frem til.

Juice Fast

Fasting med frukt og grønnsaker er en av de raskeste måtene å slippe uønskede pounds. Det er også en av de mest utfordrende, som ikke fast føde er tillatt. I én uke, kan den gjennomsnittlige personen forvente å tape hvor som helst fra 10 til 40 pounds. Mengden av totalt vekttap varierer sterkt og er avhengig av graden av fysisk aktivitet for deltakeren, mengde saft forbrukes og kroppsvekten til individet før start av fort.

Planen er enkel: drikke usøtet juice for hvert måltid og hver gang du er sulten. Du bør drikke minst fire 8-unse glass hver dag ved hjelp av en kombinasjon av både fruktjuice og grønnsaker juice. Den gjennomsnittlige anbefalte deltakelse er mellom ett og syv dager, avhengig av vekt-tap målet for deltakeren. Siden væsker ikke tilfredsstiller sult krav på samme måte fast føde gjør imidlertid det kan være svært vanskelig å feste med dette programmet over lengre tid.