Digidexo.com

Hvordan kosthold for Seven Days

Hvordan kosthold for Seven Days


Det er så mange dietter som det er timer i en uke og noen av dem fokusere på å miste en bestemt mengde vekt i en bestemt tidsperiode, slik som Seven-Day Diet. Denne dietten fokuserer på å miste mellom fem og 11 pounds i sju dager. Mens noen syv-dagers dietter får kritikk for å være ernæringsmessig ubalansert, inkluderer denne Seven-Day Diet en sunn balanse av grønnsaker, frukt og suppe mens også som mål å avgifte kroppen din fra usunne elementer som svært bearbeidet mat, raffinert mat og matvarer som er høy i trans fett. Dietten er rik på protein, karbohydrater og fiber og er lav i fett.

Hvordan kosthold for Seven Days

Hvordan du starter en Seven-Day Diet - Days 1 - 3

•  Vei deg etter å ha våknet på den første dagen av de syv-dagers diett. Drikk åtte til ti glass vann i dag. Ikke forbruke noe koffein eller alkohol for varigheten av dietten. Dietten begynner med frukt, så spiser et utvalg av frukt i dag. Nyt vannmelon, honningdugg eller cantaloupe til frokost. Spis appelsiner, epler og pærer til lunsj og fylle opp på bær og bananer til middag.

Start dag to av denne syv-dagers diett med en bakt eller kokt potet, toppet med løk og gressløk. Nyt en bolle med undring suppe til lunsj eller middag i dag. Wonder suppe er laget av 64 gram vann; seks store løk, hakket; to grønne paprika, hakkede; tre hele tomater, terninger; ett kål, strimlet; og en haug med selleri, terninger. Kok alle ingrediensene sammen i 45 minutter på middels varme og nyte. Du kan fortsette å spise så mye av denne suppen som du ønsker gjennom hele dietten. Spis så mange grønnsaker som du kan i dag. Lag en wok av søte røde, gule og grønne paprika; løk; brokkoli; babymais og alt annet du liker til middag. Du kan bruke en teskje olivenolje og 03:57 ss vann med grønnsaks steke. Legg tørket rød pepper og hvitløk for smak. Husk å drikke åtte til ti glass vann i dag.

Spis så mange grønnsaker og frukt på dag tre av dietten som du vil. De eneste elementer for å holde seg borte fra er bananer og poteter. Start dagen tre med en blanding av epler, appelsiner og meloner til frokost. Drikk åtte til ti glass vann i løpet av dagen. Nyt en bolle med undring suppe til lunsj og snack på wokkede grønnsaker hele dagen. Lag en stor salat som kombinerer jordbær, blåbær, epler, masse mørk grønn leafy salat, gulrøtter, paprika, løk og alt annet du liker til middag.

Hvordan å fullføre en syv-dagers diett - Dag 4 - 7

Nyt to bananer til frokost og et glass skummet melk. Du kan spise opptil åtte bananer i dag og drikke tre glass skummet melk for å øke kaliumnivået i kroppen din. Spis litt mer av din undring suppe til lunsj og konsumere en annen stor salat til middag. Hvis du fortsatt er sulten og har ikke blitt lei av bananer, kan du ha en annen banan eller to for ørkenen. Husk å drikke åtte til ti glass vann i løpet av dagen.

Start dagen fem av denne syv-dagers diett med en tomat og bolle med undring suppe. I dag kan du gjeninnføre kjøtt i kostholdet ditt. Nyt en mager burger patty eller laks biff til lunsj sammen med flere tomater. Hvis du er vegetarianer, kan du spise tofu i dag. Til middag kan du prøve en tunfisk biff eller annen mager burger Patty. Prøv å spise en annen 03:57 tomater med middag for å hjelpe flush toksiner ut av systemet. Du kan sesong dine tomater med salt og pepper for å legge til smaken.

Nyt en bolle med undring suppe til frokost på dag seks. Den sjette dagen i denne syv-dagers diett er mye som den femte bortsett fra at du kan legge til mer grønnsaker i dag. Spis en fisk eller magert kjøtt biff til lunsj sammen med en liten grønnsakssalat. Til middag kan du prøve noen mer fisk eller mager kjøttdeig Patty med noen wokkede grønnsaker - paprika, løk, hvitløk, gulrøtter og brokkoli lage en smakfull tillegg til kjøtt. Husk å drikke åtte til ti glass vann i løpet av dagen, og for å fortsette å unngå koffein og alkohol.

Start den siste dagen i denne syv-dagers diett med et utvalg av frukt til frokost. Du kan velge en banan og flere jordbær. Til lunsj kan du avslutte resten av undring suppe og nyte en bolle med friske bær. Til middag, gjøre noen mer wokede grønnsaker og etterpå, hvis du fremdeles er sulten, kan du spise en banan eller annen frukt til dessert sammen med et glass frukt eller grønnsak juice. Hvis du ønsker, kan du også spise en halv kopp brun ris med lunsj eller middag.

Vei deg på å våkne om morgenen av den åttende dagen etter starter dietten. Denne syv-dagers diett er over og siden du ikke veier deg i løpet av uken, vil du være glade for å se hvor mye vekt du har tapt. Bruke noen minutter journalføring dine følelser om nå målet om å holde seg til dietten og hvor mye vekt du har tapt. Uansett om du har mistet fem eller 11 pounds, bør du føler deg godt om din disiplin og fremgang. Bære noen av de sunne matvaner du har startet i dagene og ukene fremover for å opprettholde en sunn livsstil.