Digidexo.com

Kosttilskudd for å ta ved bruk Testosteron

Kosttilskudd for å ta ved bruk Testosteron


Som menn alder, kroppen sin naturlige produksjon av testosteron reduseres. Denne reduksjon kan lede til en redusert libido, erektil dysfunksjon, manglende evne til å konsentrere eller å huske, og en reduksjon i bentetthet og skjelettmuskelmasse, kombinert med en økning i fettlagring. For å bekjempe disse forholdene, kan leger fore testosteron som del av et regime som kalles androgen terapi eller hormonbehandling. Denne behandlingen kan reversere mange av symptomene på lavt testosteron og gi en større livskvalitet for menn som de blir eldre.

Kalsium

Androgenbehandling produserer en markant økning i beintetthet hos eldre menn. Siden kalsium utgjør hovedkomponenten i bein, bør menn tar testosteron tilskudd innta mer kalsium. The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) anbefaler at menn over 50 bør ta i minst 1200 mg kalsium daglig for å forebygge osteoporose.

Vitamin D

Den NIAMS rapporterer også at kroppen ikke kan absorbere kalsium uten tilstrekkelige mengder av vitamin D. I artikkelen "Testosteron Therapy," the Parkhurst Veksling anbefaler at menn på androgen terapi ta 800 IE (internasjonale enheter) av vitamin D.

Saw Palmetto

Ifølge nettsiden til University of Maryland Medical Center, kan testosteronbehandling forverre prostatakreft hos menn som lider av denne tilstanden. I tillegg kan testosteron øke risikoen for menn for å utvikle prostatakreft. På grunn av disse forbedrede risiko, University of Maryland Medical Center antyder at menn tar testosteron kan ta urten så Palmetto, som reduserer prostata hevelse. Den farmasøytiske informasjon nettsted drugs.com rapporterer også at så Palmetto har forbedret urinstrøm samtidig redusere behovet for vannlating hos menn som lider av en forstørret prostata. University of Maryland Medical Center antyder en to ganger daglig dosering av 160 mg. Life Extension Magazine artikkel «All About Supplements" rapporterer at en naturlig prosess i kroppen konverterer testosteron til dihydrotestosteron (oftere kalt DHT), og det overskytende produksjonen av DHT kan føre til mannlig mønster skallethet. Saw Palmetto kan blokkere denne konverteringen, og dermed bremse utviklingen av hårtap hos menn som tar testosteron.

Sink

Life Extension Magazine melder at kroppen konverterer også testosteron til østradiol. Denne omdannelsen kan føre til gynekomasti, som er utviklingen av mannlig brystvev, en tilstand som bare kan rette kirurgi. Ifølge Life Extension Magazine, kan sink blokkere prosessen som omdanner testosteron til østradiol, og antyder at menn på androgen terapi supplere kostholdet med daglige doser av sink.