Digidexo.com

Hvordan unngå hvit frakk syndrom

Hvordan unngå hvit frakk syndrom


Hvit frakk syndrom er når blodtrykket blir høyt på grunn til å besøke et legekontor. Det spiller ingen rolle om det er lege, en sykepleier, eller en av hans assistenter som gir deg den blodtrykkstest. Stress fra å tenke om dette problemet eller lese denne artikkelen vil øke blodtrykket. Men hvis du følger noen trinn, kan du være i stand til å unngå hvit frakk syndrom.

Hvordan unngå hvit frakk syndrom

Hvis du virkelig har høyt blodtrykk, sørg for at du tar dine doser av blodtrykk meds i tide. De virkelig hjelpe mye i å redusere blodtrykket. Ikke bruk hvit frakk syndrom som en form for fornektelse for høyt blodtrykk.

Fra kvelden før du går til legen, slutte å drikke vann. Hvis du har mindre vann, vil du ha lavere blodtrykk. Den eneste grunnen til at du ikke drikker vann er slik at du kan ha noen begivenhetsløs legebesøk uten høyt blodtrykk tale. Hvis du gjør dette, må du teste deg selv slik at du vet at du ikke har høyt blodtrykk.

På vei til legen, lytte til behagelig musikk. Smile. Nyte livet. Kjør sakte. Gjøre alt for å være avslappet på vei til legen. Ignorer påkjenninger i livet ditt Tror ikke eller bekymre seg om hvit frakk syndrom. Hva tenker du kan ha en stor effekt på blodtrykket, så det er best å være avslappet så mye som mulig.

Gå sakte inn på legekontoret. Dreven fysisk anstrengelse vil øke blodtrykket.

Stay avslappet hele tiden hos legen. Meditere. Smil til verden. Lukk øynene dine. Hvis du har noen med deg, sovner mens du venter, som vil gjøre deg veldig avslappet og lavere blodtrykk

Når du får et normalt blodtrykk lesing og unngikk høyt blodtrykk tale, gratulere deg selv på en godt utført jobb. Du har erobret hvit frakk syndrom på dette besøket.

Fortell legen din om din hvit frakk syndrom. Dette er det viktigste trinnet.

Legens jobb blir å finne ut hvor gjennomgripende din hvit frakk syndrom er. Han kaller det hvit frakk hypertensjon, som fortsatt er like alvorlig som vanlig hypertensjon eller høyt blodtrykk. På den ene siden, kan blodtrykket være normalt i løpet av resten av dagen, noe som betyr blodtrykk meds vil gi deg hypotensjon (lavt blodtrykk). På den annen side kan høyt blodtrykk under andre stressende deler av dagen (annet enn legebesøk) kreve behandling av hypertensjon. I mange tilfeller vil legen fortsatt ønsker å foreskrive deg blodtrykk meds allikevel fordi hvis du er stresset fra legebesøk, er du sannsynligvis lider hypertensjon under de andre stressende deler av livet ditt. Hvis du har andre faktorer som for eksempel hjertesykdom eller overvektig, kan legen feile på siden av forsiktighet og diagnostisere hvit frakk hypertensjon. Legen din vil gjøre det som er riktig for deg. Hvis han foreskriver du meds uansett, det er ikke et nederlag. Han gjør deg en tjeneste i behandling hvit frakk hypertensjon.

Hint

  • Masse folk har hvit frakk syndrom. Du er ikke alene.
  • Masse folk har høyt blodtrykk også. Hvis du har det, få det behandlet, fordi det kan være et stort helseproblem hvis den forblir ubehandlet. Ikke skjule høyt blodtrykk som hvit frakk syndrom.
  • Alltid konsultere legen din om eventuelle sykdommer du kanskje har. Bare en lege kan diagnostisere hva som er galt med deg.