Digidexo.com

De beste mat å kutte fett

De beste mat å kutte fett


Hemmeligheten til å kutte fett gjennom kosten valg er å velge matvarer som øker metabolismen. Ifølge WebMD, er stoffskiftet "et komplekst nettverk av hormoner og enzymer som ikke bare konvertere mat til drivstoff, men også påvirker hvor effektivt du brenner som drivstoff." Med andre ord, er ansvarlig for metabolismen av hvor raskt kroppen brenner kalorier, så økt metabolisme fører til at kaloriforbrenningshastighet for å øke.

Peppers

Chilipepper, som jalapeños, inneholder et kjemikalie som kalles capsaicin, som ikke bare gir paprikaen 'kraftige smaken, men kan også øke ens stoffskifte. Laval University i Quebec utført en studie som oppdaget menn som spiste kaffe og rød paprika på snacks og måltider brent 1000 flere kalorier om dagen. En japansk studie publisert i British Journal of Nutrition viser også en post-måltid løft i stoffskiftet fra rød paprika. Legg til litt krydder til måltider ved sprinkling i noen rød pepper flak i stedet for svart pepper.

Protein

Ifølge WebMD, må legemet 25 prosent mer energi til å fordøye protein. De beste valgene er magert kutt som beinfri, skinn kyllingbryst, mager kjøttdeig eller kalkun. Videre kan en høy protein snack øke forbrenningen mer enn det samme antall kalorier fra karbohydrater. Hente et par hardkokte egg til et protein-pakket bærbar snack.

Fisk

The Mayo Clinic oppdaget at omega-3 fettsyrer lavere leptin nivåer betydelig. Lavere leptin nivåer lik en raskere metabolisme og bedre fettforbrennende evne, ifølge University of Wisconsin. For folk som ikke liker fisk, er den gode nyheten at fiskeolje caplets kan ha de samme fordelene. Franske forskere oppdaget at menn som spiste seks gram fiskeolje i stedet for seks gram annet fett ruset opp sine metabolisms og mistet 2 pounds i 12 uker. Få mer omega-3 ved å dampe noen kveite for et protein-pakket mettende måltid.

Green Tea

Grønn te inneholder et kjemikalie som kalles EGCG, som ifølge menns helse Magazine, gjør nervesystemet og hjernen kjøre raskere, og som brenner mer kalorier. Kombinere dette stoffet med koffein kan også ha en positiv effekt på metabolismen. En studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition sier at 90 mg EGCG tatt med 50 mg koffein under et måltid brent fire prosent flere kalorier i løpet av de neste 24 timene. Erstatte din morgenkaffe med grønn te til frokost for å øke stoffskiftet først i morgen.