Digidexo.com

Hvordan Naturligvis senke høyt blodtrykk og behandle hypertensjon

Hvordan Naturligvis senke høyt blodtrykk og behandle hypertensjon


Mens høyt blodtrykk i seg selv er ikke dødelig, leve under en slik tilstand i lange perioder jevnt forringer kroppens systemer og din helse. Det svekker ditt hjerte, kan føre til kronisk venøs insuffisiens og slag, er den primære medvirkende faktor som renale (nyre) svikt, og har selv vært knyttet til diabetes. Høyt blodtrykk er tradisjonelt definert som noe over 140 mm Hg for systolisk og 90 mm Hg for diastrolic, leses som 140/90, men nyere studier tyder på at skaden begynner å akkumulere på et mye lavere nivå, om 120/80.
Hvis den forblir ubehandlet, vil hypertensjon slutt føre til alle slags andre problemer, og bør tas opp så snart som mulig. Det er en rekke ting du kan gjøre for å starte prosessen på egen hånd uten dyre medisiner.

Hvordan Naturligvis senke høyt blodtrykk og behandle hypertensjon

•  Slutt å tilføre natrium i kostholdet ditt, og redusere inntaket så mye som mulig. Mange mennesker svarer godt til natrium begrensning, enten ved å fjerne det fra kosten eller ved hjelp av en salterstatning. Høyt blodtrykk er lettet når legemet slutter å beholde så mye væske på grunn av den reduserte natrium. Målet for mindre enn 1500 mg per dag.

Gå ned i vekt og trene mer - alltid gode råd, spesielt når det kommer til de fleste medisinske tilstander. Mosjon og vekttap har vært direkte knyttet til lindring av høyt blodtrykk og bedre hjerte helse.

Ta naturlige urte kosttilskudd som har vist seg å avlaste høyt blodtrykk. Noen av disse inkluderer: hvitløk, hagtorn, fiskeolje og koenzym Q10 (CoQ10). Kalsium og magnesium kosttilskudd har også vist seg å være effektive, skjønt ikke så mye.

Redusere stress nivå. Stress og høyt blodtrykk er veldig sterkt knyttet.

Slutte å røyke!

Legg en bit av svært mørk sjokolade til kosthold. Studier har sett at en liten mengde av meget mørk sjokolade hver dag, har blitt knyttet til en reduksjon av hypertensjon.

Hint

  • Som alltid bør behandling for enhver medisinsk tilstand ikke foretas uten å konsultere lege først.
  • Hvitløk kosttilskudd har en tendens til å tynne blodet. Brukes med forsiktighet.